040 545 8954 toimisto@surunauha.net

Rekisteröidy

 

Surunauha ry:n keskustelualue itsemurhan tehneiden läheisille

 

Oletko menettänyt läheisesi itsemurhalle? Haluaisitko jakaa ajatuksiasi, tunteitasi ja kokemuksiasi aiheesta muiden saman kokeneiden kanssa? Täällä voit keskustella aiheesta nimimerkillä vertaistuellisessa seurassa. Voit kertoa esimerkiksi siitä, mitä on tapahtunut ja milloin, mikä aiheessa erityisesti mietityttää tai askarruttaa, millaiset keinot ovat auttaneet sinua selviytymään surussa tai millaista elämä ja arki on nyt. Keskustelualuetta valvolvat Surunauhan koulutetut nettivertaiset, joilla on oma kokemus läheisen itsemurhasta. Tervetuloa mukaan keskusteluun!

Täytettyäsi alle nimimerkkisi (käyttäjätunnus) ja sähköpostiosoitteesi saat sähköpostiisi viestin (tarkista roskapostikansio, jos viestiä ei näy). Klikkaamalla viestissä olevaa linkkiä pääset valitsemaan itsellesi salasanan, minkä jälkeen voit kirjautua sisään.

Sähköpostiosoitteesi ei näy muille käyttäjille. Vain Surunauhan työntekijöillä on pääsy keskustelualueen käyttäjätietokantaan. Voit tutustua Surunauhan tietosuojaselosteeseen tästä. Jos sinulla on kysymyksiä keskustelualueen käyttöön liittyen, tai kohtaat teknisiä ongelmia, olethan sähköpostitse yhteydessä vertaistuki@surunauha.net tai puh. 0447519916

Rekisteröidy tälle sivustolle

Rekisteröinnin vahvistus lähetetään sinulle sähköpostiin.

Surunauha ry sosiaalisessa mediassa: