040 545 8954 toimisto@surunauha.net

Vertaistukiviikonloppu

Vesova-vertaistukiviikonloppu itsemurhan tehneiden läheisille 20.-22.9.2019 (täynnä)

Tulostettava esite

Surunauhan viikonloppukurssi on tarkoitettu itsemurhan tehneiden läheisille. Mukaan voi lähteä joko yksin tai yhdessä – ystävän, puolison tai vaikka koko perheen voimin. Vertaistukiviikonloppu antaa aikaa ja tilaa puhua vaikeista asioista turvallisessa ilmapiirissä vertaisten kesken. Etsimme yhdessä voimavaroja jaksamisen ja selviytymisen tueksi.

Vertaistukiviikonloppu Vesova on ollut itsemurhan tehneiden läheisten keskuudessa erittäin pidetty, lämminhenkinen ja yhteisöllinen tapahtuma. Vesova on valtakunnallinen ja siihen voi hakea asuinpaikkakunnasta riippumatta.

Tämän vuoden vertaistukiviikonloppu järjestetään 20.-22.9.2019 Etelä-Suomessa Karjalohjalla, Lohja Spa & Resort (ent. Kylpylähotelli Päiväkumpu).


 

Jatkovesova 2019

Osallistujien toiveesta järjestimme jatko-Vesova-viikonlopun 18.-19.5.2019 itsemurhan tehneiden läheisille. Vertaistukiviikonloppu oli tarkoitettu aiemmin Vesovaan osallistuneille ja heille, joiden menetyksestä on kulunut jo hieman aikaa.

 

Perhekurssi

Suomen Mielenterveysseura järjesti yhteistyössä Surunauhan kanssa perhekurssin kesäkuussa 2018 ja helmikuussa 2019 (osa 2). Intensiiviryhmä oli tarkoitettu perheille (lesket ja heidän alle 18 v. lapset), joissa toinen vanhempi on kuollut itsemurhan kautta. Seuraavan perhekurssin tiedot täällä.

 

Surunauha ry sosiaalisessa mediassa: