Jos haluat keskustella tilanteestasi, soita Surunauhan numeroon 044 977 9428 (ark. 9-15). Ympärivuorokautinen MIELI ry:n kriisipuhelin palvelee numerossa 09 2525 0111.

Rekrytointi

Haemme järjestöassistenttia

Haemme järjestöassistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Työpaikka kuuluu STEAn Paikka auki -avustusohjelman piiriin. Hakijan tulee olla työtön alle 30-vuotias tai osatyökykyinen eikä hän ole saanut aiemmin työllistyä Paikka auki -avustusohjelman kautta.

Surunauha ry on valtakunnallinen vertaistukijärjestö itsemurhan tehneiden läheisille. Yhdistys on perustettu 1997, ja se on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton. Tärkeimmät toimintamuodot ovat mm. vertaistukiryhmät, vertaistukipuhelin, verkkotuki, vertaistukiviikonloput, tilaisuudet ja yhteistyö alan toimijoiden kanssa. Vertaistukityössä on mukana yli 90 vapaaehtoista eri puolilla Suomea. Lisäksi yhdistys osallistuu itsemurhien ehkäisytyöhön ja edistää avointa keskustelua itsemurhista. Yhdistyksellä on viisi palkattua työntekijää.

Järjestöassistentti vastaa yhdistyksen jäsenasioista ja toimiston juoksevista asioista, järjestää tapahtumia ja osallistuu toiminnan kehittämiseen yhdessä muiden työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa.

Järjestöassistentti mm:
• vastaa yhdistyksen jäsenasioista, kuten jäsenrekisteristä
• hoitaa taloushallinnon avustavia tehtäviä
• osallistuu tukihenkilötoiminnan koordinointiin ja kehittämiseen
• vastaa toimiston ns. juoksevista asioista, kuten materiaalihankinnoista ja postituksesta
• osallistuu tapahtumien järjestämiseen ja järjestön kehittämiseen yhdessä muun tiimin kanssa

Järjestöassistentintehtävä edellyttää:
• itsenäistä ja järjestelmällistä työotetta
• hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
• kiinnostusta toimia vapaaehtoisten vertaistukijoiden ja eri alojen ammattilaisten parissa
• mahdollisuutta satunnaisiin ilta- ja viikonlopputöihin sekä matkustamiseen.

Arvostamme:
• kokemusta järjestötoiminnasta
• kehittävää ja positiivista työotetta
• englannin ja ruotsin kielen taitoa.

Tarjoamme merkityksellisen ja monipuolisen työn vakaasti toimivassa yhdistyksessä. Joustavat työajat, hyvä ilmapiiri sekä mahdollisuus vaikuttaa oman työn sisältöön lisäävät työhyvinvointia. Tarjoamme työnohjausta työssä jaksamisen ja kehittymisen tueksi.

Työsuhde on määräaikainen ja päivittäisen työajan pituus voidaan sopia työsuhteen keston mukaan. Työtehtävän rahoitus tulee Paikka auki -ohjelman kautta. Ohjelman kautta hakuun tulevat työpaikat on tarkoitettu osatyökykyisille (ilman ikärajausta) sekä työn ja päätoimisen koulutuksen ulkopuolella oleville alle 30-vuotiaille nuorille. Lue tarkemmat kriteerit täältä.

Noudatamme Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Työ alkaa helmikuussa 2024.
Työsuhde on määräaikainen (noin vuosi) ja päivittäisen työajan pituus voidaan sopia työsuhteen keston mukaan.

Hakeminen: Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä palkkatoive sähköpostitse osoitteeseen niina.sinkko@surunauha.net 25.1. klo 16 mennessä.

Lisätiedot tehtävästä:
vt. toiminnanjohtaja Niina Sinkko, p. 040 166 34 16.