Maailman itsemurhien ehkäisypäivä

 

Itsemurhien ehkäisypäivän pyöräilytapahtuma 10.9.2016

Ehkäistään yhdessä itsemurha! Kaikille avoin Maailman Itsemurhien ehkäisypäivän pyöräilytapahtuma ja kannanotto järjestetään lauantaina 10.9.2016 yhteistyössä Mielenterveysseuran kanssa. Itsemurhien ehkäisypäivän tavoitteena on lisätä tietämystä itsemurhista, levittää tietoa ja vähentää itsemurhiin liittyvää leimautumista. Ennen kaikkea päivän tarkoituksena on tuoda esille sanomaa siitä, että itsemurha on estettävissä.

Helsinki: Pyöräkulkue lähtee liikkeelle la 10.9. klo 11.00 Lapinlahden sairaalan pihalta ja palaa takaisin Lapinlahteen noin klo 12, jonka jälkeen tapahtuma jatkuu musiikilla keskustelulla itsemurhista, nuorista ja mielenterveydestä. Mukana myös YLEn Sekasin-sarjan nuoria. Lue lisää täältä. Tapahtuma on myös Facebookissa. Tervetuloa mukaan!

Lahti: Lahdessa järjestetään kaikille avoin seminaari 8.9.2016 klo 11.30-16. Tapahtumassa mm. esitetään ”Näin unta elämästä” -elokuva ja kuullaan kokemuspuheenvuoro lapsensa itsemurhan kautta menettäneeltä äidiltä. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Tampere: Kaikille avoin pyöräilytapahtuma järjestetään la 10.9. Lisätietoja tulossa pian!

Lisäksi 9.9.2016 klo 8:30-13 Helsingissä järjestetään opettajille ja oppilashuollolle suunnattu ”Mitä Sinulle kuuluu? Uskalla kysyä itsemurha-ajatuksista” –kutsuseminaari. Lue lisää täältä!

Mahdollisista muiden paikkakuntien tapahtumista tiedotamme täällä elo-syyskuun aikana.