Jos haluat keskustella tilanteestasi, soita Surunauhan numeroon 044 977 9428 (ark. 9-15). Toimisto on kiinni 8.-21.7. Ympärivuorokautinen MIELI ry:n kriisipuhelin palvelee numerossa 09 2525 0111.

Chatit Discordissa

Tulevia tapahtumia Discordissa:  
Ryhmächat joka tiistai klo 18–19.30 Discordissa. Olemme siirtäneet chattimme nyt pysyvästi Discordin puolelle!
Kesällä chat järjestetään muuten normaalisti, paitsi tiistaina 9.7. ei illan chattia.

Discord (discord.com) on suosittu yhteisöllinen ja aina auki oleva chat-alusta, jossa myös Surunauhalla on oma palvelin syyskuusta 2022 alkaen. Keskusteluun osallistumiseksi Discord-sovellus kannattaa ladata omalle kännykälle/tabletille sovelluskaupoista. Ohjelmiston saa ladattua myös tietokoneelle tai sitä voi käyttää suoraan Internet-selaimessa. Rekisteröidyttyäsi ja ladattuasi sovelluksen pääset Surunauhan Discord-palvelimelle tämän sivun alareunasta löytyvää vihreää painiketta painamalla.

 

Keskustelualustalta löytyy runsaasti kanavia, jossa voi jakaa toisille oman surun kanssa elämiseen liittyviä ajatuksia eri näkökulmista. Mietityttääkö joku tunne tai asia liittyen läheisen kuolemaan? Haluaisitko jakaa toisten kanssa kappaleen, joka on tuonut sinulle juuri nyt lohtua surun keskellä? Onko iltoina syntynyt muistopeitto? Toivomme, että Surunauhan Discordista kehittyy moninainen kohtaamispaikka, jotta kenenkään ei tarvitsisi jäädä yksin. Palstalla voi käydä keskustelua luottamuksellisesti ja anonyymisti ympäri vuorokauden.

Palstalta löytyy mm.
🕯️muistoseinä
🖌️ taidekanava

📍tietoa ja tukea.

Yhteys toisiin on tärkeää menetyksen jälkeisessä arjessa. Toiveesta olemme perustaneet palstalle myös #etsinvertaisystävää palstan, jossa voi huhuilla itselleen vertaiskaveria. Palstalla on mahdollista vaihtaa myös yksityisviestejä.

 
Tutustuthan etukäteen Surunauhan verkkoalustojen keskustelusääntöihin: https://surunauha.net/verkkokeskustelun-saannot

Klikkaamalla alla olevaa kutsulinkkipainiketta pääset Surunauhan Discord-palvelimelle: