Surunauhan ryhmät ja tilaisuudet jatkuvat 15.8. alkaen. Etätukea on saatavilla netissä ja puhelimitse, lue lisää tästä! Voit myös soittaa toimistolle 0447519916 (ark. klo 9-15). Toimisto on suljettuna lomien vuoksi 20.–24.7.

Miesten vuoro

Viime vuonna Tampereella järjestetty miesten tilaisuus järjestään tänä vuonna Helsingissä. Osallistu itse, tai vinkkaa sukulaiselle, ystävälle, puolisolle.

 

Miesten vuoro 1.12. Helsingissä

 

AIKA: Sunnuntai 1.12.2019 klo 17 alkaen (tilat käytössämme klo 2030 asti)
PAIKKA: Stansvikin rantasauna / takkatila, lähellä Ravintola Stansvikia (Stansvikintie 1) Tahvonlahdenniemi, Laajasalo, Helsinki
ILMOITTAUTUMINEN: https://fi.surveymonkey.com/r/miehet19

Surunauha ry järjestää Helsingissä ”miesten vuoron”, vapaamuotoisen saunaillan miehille, jotka ovat menettäneet läheisen itsemurhan kautta. Mukaan voi tulla kauempaakin. Ohjelmassa mm. saunomista, vapaamuotoista yhdessäoloa ja makkaranpaistoa. Mukana Surunauhan koulutetut vertaistukijat Erkki ja Juha sekä Surunauhan työntekijä Teppo Kupias. Ilta on osallistujille maksuton, eikä se edellytä Surunauhan jäsenyyttä. Tarjoamme purtavaa, virvokkeita ja vertaistukea. Voit osallistua juuri sellaisena kuin olet, riippumatta siitä, milloin läheisesi on kuollut tai kenet olet menettänyt. Saunalla voi jakaa ajatuksia muiden saman kokeneiden kanssa, tai mukaan voi tulla vain saunomaankin.

Saunan yhteydessä on käytössä myös lämmitetty palju.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen sähköisesti: https://fi.surveymonkey.com/r/miehet19

Lämpimästi tervetuloa!

 

REITTIOHJEET

Omalla autolla: Herttoniemen liikenneympyrä – Linnanrakentajantie – Laajasalontie – Koirasaarentie – Stansvikintie
Bussilla: Herttoniemen metroasemalta joka päivä bussi 88 vie lähimmäksi Stansvikin kartanoa, pois jäänti Stanvikin tiehaaran pysäkillä tai bussi 84, pois jäänti päätepysäkillä. Tarkemman reitin ja aikataulut löydät Helsingin Seudun Liikenteen Reittioppaasta.

 

Matka Helsingin rautatieasemalta Stansvikin saunalle vie n. 45 minuuttia.