040 545 8954 toimisto@surunauha.net

Surunauha ry:n keskustelualue itsemurhan tehneiden läheisille

Tällä sivulla voit kirjautua sisään Surunauhan keskustelualueelle. Jos olet uusi käyttäjä, rekisteröidythän ensin keskustelualueelle tästä linkistä.

Oletko menettänyt läheisesi itsemurhalle? Haluaisitko jakaa ajatuksiasi, tunteitasi ja kokemuksiasi aiheesta muiden saman kokeneiden kanssa tai löytää vaikka yhden saman kokeneen, jonka kanssa viestitellä? Täällä voit keskustella asiasta nimimerkillä vertaistuellisessa seurassa. Voit kertoa esimerkiksi siitä, mitä on tapahtunut ja milloin, mikä sinua erityisesti mietityttää tai askarruttaa, millaiset keinot ovat auttaneet sinua selviytymään surussa tai millaista elämä ja arki on nyt. Keskustelualuetta valvolvat ja kommentoivat myös Surunauhan koulutetut nettivertaiset, joilla on oma kokemus läheisen itsemurhasta. Valitse nimimerkki ja tule juttelemaan!

Jos sinulla on kysymyksiä keskustelualueen käyttöön liittyen, tai kohtaat teknisiä ongelmia, olethan yhteydessä vertaistuki@surunauha.net tai puh. 0447519916

 

Keskusteluun osallistut myös Lohtu-sovelluksella, jolla voit:

 

  • keskustella nimimerkillä muiden läheisensä itsemurhalle menettäneiden kanssa
  • lähettää muille käyttäjille yksityisviestejä
  • saada helposti tietoa Surunauhan vertaistukimuodoista ympäri Suomea
  • liittyä Surunauhan jäseneksi
  • löytää tietoa ajankohtaisista tapahtumista, tuesta, uutisista
  • ottaa helposti yhteyttä Surunauhan vertaistukijoihin ja työntekijöihin

 

Lohtu-mobiilisovellus on ladattavissa maksutta Apple- ja Android-älypuhelimiin ja -tabletteihin sovelluskaupoista. Löydät sovelluksen esimerkiksi hakusanalla lohtu.

Lataa Lohtu kännykälle tästä:

Get it on Google Play

 

Anna palautetta sovelluksesta tästä.

Lohtu

 

Surunauha ry sosiaalisessa mediassa: