Surunauhan tilaisuudet ja vertaistukiryhmien kokoontumiset peruttu toistaiseksi koronavirustilanteen vuoksi. (tiedote). Etätukea on kuitenkin saatavilla netissä ja puhelimitse, lue lisää tästä! Voit myös soittaa toimistolle 0447519916 (ark. klo 9-15).

Surunauha ry:n keskustelualue itsemurhan tehneiden läheisille

 

Tällä sivulla voit kirjautua sisään Surunauhan keskustelualueelle. Jos olet uusi käyttäjä, rekisteröidythän ensin keskustelualueelle tästä linkistä. Jos haluaisit osallistua chat-ryhmiin, voit lukea niistä lisää tästä.

Oletko menettänyt läheisesi itsemurhalle? Haluaisitko jakaa ajatuksiasi, tunteitasi ja kokemuksiasi aiheesta muiden saman kokeneiden kanssa tai löytää vaikka yhden saman kokeneen, jonka kanssa viestitellä? Täällä voit keskustella asiasta nimimerkillä vertaistuellisessa seurassa. Voit kertoa esimerkiksi siitä, mitä on tapahtunut ja milloin, mikä sinua erityisesti mietityttää tai askarruttaa, millaiset keinot ovat auttaneet sinua selviytymään surussa tai millaista elämä ja arki on nyt. Keskustelualuetta valvolvat ja kommentoivat myös Surunauhan koulutetut nettivertaiset, joilla on oma kokemus läheisen itsemurhasta. Valitse nimimerkki ja tule juttelemaan!

Jos sinulla on kysymyksiä keskustelualueen käyttöön liittyen, tai kohtaat teknisiä ongelmia, olethan yhteydessä vertaistuki@surunauha.net tai puh. 0447519916

 

Chatit itsemurhan tehneiden läheisille Tukinetissä

Surunauha ry aloittaa Tukinetissä chat-ryhmät 30.12.2019. Noin kuukauden välein iltaisin järjestettävät kahden tunnin mittaiset chatit on tarkoitettu itsemurhan tehneiden läheisille. Läheinen voi olla esimerkiksi perheenjäsen, ystävä, sukulainen tai tyttö- tai poikaystävä. Voit osallistua riippumatta siitä, kenet olet menettänyt tai milloin menetys on tapahtunut. Ensimmäinen chat järjestetään 30.12.2019 klo 18–20. Lue lisää: https://surunauha.net/chat

 

Keskustelualueelle voit osallistua myös Lohtu-sovelluksella, jolla voit:

 

  • keskustella nimimerkillä muiden läheisensä itsemurhalle menettäneiden kanssa
  • lähettää muille käyttäjille yksityisviestejä
  • saada helposti tietoa Surunauhan vertaistukimuodoista ympäri Suomea
  • liittyä Surunauhan jäseneksi
  • löytää tietoa ajankohtaisista tapahtumista, tuesta, uutisista
  • ottaa helposti yhteyttä Surunauhan vertaistukijoihin ja työntekijöihin

 

Lohtu-mobiilisovellus on ladattavissa maksutta Apple- ja Android-älypuhelimiin ja -tabletteihin sovelluskaupoista. Löydät sovelluksen esimerkiksi hakusanalla lohtu.

Lataa Lohtu kännykälle tästä:

Get it on Google Play

 

Anna palautetta sovelluksesta tästä.

Lohtu