Surunauhan tilaisuudet ja vertaistukiryhmien kokoontumiset peruttu toistaiseksi koronavirustilanteen vuoksi. (tiedote). Etätukea on kuitenkin saatavilla netissä ja puhelimitse, lue lisää tästä! Voit myös soittaa toimistolle 0447519916 (ark. klo 9-15).

Surunauha ry:n keskustelualue itsemurhan tehneiden läheisille

 

Tällä sivulla voit kirjautua sisään Surunauhan keskustelualueelle. Jos olet uusi käyttäjä, rekisteröidythän ensin keskustelualueelle tästä linkistä. Jos haluaisit osallistua chat-ryhmiin, voit lukea niistä lisää tästä.

Oletko menettänyt läheisesi itsemurhalle? Haluaisitko jakaa ajatuksiasi, tunteitasi ja kokemuksiasi aiheesta muiden saman kokeneiden kanssa tai löytää vaikka yhden saman kokeneen, jonka kanssa viestitellä? Täällä voit keskustella asiasta nimimerkillä vertaistuellisessa seurassa. Voit kertoa esimerkiksi siitä, mitä on tapahtunut ja milloin, mikä sinua erityisesti mietityttää tai askarruttaa, millaiset keinot ovat auttaneet sinua selviytymään surussa tai millaista elämä ja arki on nyt. Keskustelualuetta valvolvat ja kommentoivat myös Surunauhan koulutetut nettivertaiset, joilla on oma kokemus läheisen itsemurhasta. Valitse nimimerkki ja tule juttelemaan!

Jos sinulla on kysymyksiä keskustelualueen käyttöön liittyen, tai kohtaat teknisiä ongelmia, olethan yhteydessä vertaistuki@surunauha.net tai puh. 0447519916

 

Chatit itsemurhan tehneiden läheisille Tukinetissä

Surunauhan ryhmächattejä itsemurhan tehneiden läheisille järjestetään joka tiistai klo 18-20 Tukinetissä. Lue lisää ja tule mukaan keskustelemaan saman kokeneiden kanssa: https://surunauha.net/chat

 

Lohtu-sovellus

Läheisten opas, podcastit, jäsenlehdet ja keskustelualue taskukoossa Surunauha ry:n Lohtu-sovelluksessa. Sovellus ladattavissa: https://lohtu.glideapp.io (Valitse”Lisää kotinäyttöön”).