Yhteistyökumppanimme

 

Rahoittajamme

Surunauhan toiminnan pääasiallinen rahoittaja on Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA), joka tukee toimintaamme 150 000 eurolla vuonna 2017.

Lisäksi toimintaamme ovat tukeneet kunnat ja kaupungit. Vuonna 2017 olemme saaneet järjestöavustusta seuraavilta kaupungeilta: Espoo, Helsinki, Jyväskylä, Kemi, Kouvola, Kuopio, Lahti, Oulu, Tampere, Vaasa ja Vantaa. Kaikki avustukset käytetään paikalliseen vertaistukitoimintaan itsemurhan tehneiden läheisille.

Edrington Finland -säätiöltä olemme saaneet huomattavan avustuksen, 7000 euroa, joka on kohdennettu taideterapia-muotoiseen, ammattiohjattuun ryhmätukeen.

Hyvinkään KulkuriTeatteri on lahjoittanut meille näytelmän Kamariherra – Hjalmar Linderin tarina käsiohjelmien myynnistä saadut tulot lyhentämättömänä, 1450 euroa. Surunauha ry valikoitui lahjoituksen saajaksi, koska Kulkuriteatteri haluaa omalta osaltaan kannustaa avoimuuteen puhua itsemurhista.

Layne’s Addiction ja Hevimesta ovat lahjoittaneet Chris Cornellin muistokeikasta saadut lipputuotot, 635 euroa, Surunauhan toiminnan tukemiseen. Edesmenneen Cornellin muistokeikka järjestettiin 22.7.2017 Oulussa.

Myös muutama yksityishenkilö on tehnyt lahjoituksia. Jäsenmaksutuotot ovat myös erittäin tärkeä osa rahoitustamme ja vertaistukitoiminnan mahdollistamista.

Suuret kiitokset kaikille rahoittajillemme! Avustuksenne ja lahjoituksenne mahdollistaa vertaistukityömme toteuttamisen itsemurhan tehneiden läheisille.

 

Yhteistyökumppanimme

Surunauha ry tekee yhteistyötä mm. seuraavien yhdistysten kanssa:

Teemme yhteistyötä esimerkiksi myös oppilaitosten, terveydenhoitoalan ammattilaisten, poliisin ja seurakuntien kanssa.

 

Haluaisitko tehdä yhteistyötä kanssamme?