Jos haluat keskustella tilanteestasi, soita Surunauhan numeroon 044 977 9428 (ark. 9-15). Ympärivuorokautinen MIELI ry:n kriisipuhelin palvelee numerossa 09 2525 0111.

Rekisteröityminen Surunauhan keskustelualueelle

Oletko menettänyt läheisesi itsemurhalle? Haluaisitko jakaa ajatuksiasi, tunteitasi ja kokemuksiasi aiheesta muiden saman kokeneiden kanssa? Täällä voit keskustella aiheesta nimimerkillä vertaistuellisessa seurassa. Voit kertoa esimerkiksi siitä, mitä on tapahtunut ja milloin, mikä aiheessa erityisesti mietityttää tai askarruttaa, millaiset keinot ovat auttaneet sinua selviytymään surussa tai millaista elämä ja arki on nyt. Keskustelualuetta valvolvat Surunauhan koulutetut nettivertaiset, joilla on oma kokemus läheisen itsemurhasta. Tervetuloa mukaan keskusteluun!

Tutustuthan keskustelun sääntöihin etukäteen: https://surunauha.net/verkkokeskustelun-saannot/

Rekisteröityäksesi Surunauhan keskustelualueelle sinun on täytettävä alla olevat kohdat. Klikkaathan myös ruutua “En ole robotti”.

Salasanan vahvuus

Vihje: Salasanassa pitäisi olla vähintään kaksitoista merkkiä. Vahvista salasanaasi käyttämällä sekä isoja että pieniä kirjaimia, numeroita ja erikoismerkkejä kuten ! " ? $ % ^ & ).

Sähköpostiosoitteesi ei näy muille käyttäjille. Vain Surunauhan työntekijöillä on pääsy keskustelualueen käyttäjätietokantaan. Voit tutustua Surunauhan tietosuojaselosteeseen tästä. Jos sinulla on kysymyksiä keskustelualueen käyttöön liittyen, tai kohtaat teknisiä ongelmia, olethan sähköpostitse yhteydessä vertaistuki@surunauha.net tai puh. 0447519916.