Haapajärvi

Vertaistukiryhmä 

TAPAAMISET: 8.12.2018, jatkuu tammikuussa 2019
AIKA: tutustumiskerta lauantaina 8.12. klo 14
PAIKKA: Laurikkalan pappila, Rantakatu 2

Haapajärvellä aloittaa uusi vertaistukiryhmä itsemurhan kautta läheisensä menettäneille. Ryhmässä on mahdollista jakaa tuntemuksia ja ajatuksia muiden saman kokeneiden kesken luottamuksellisessa, vertaistuellisessa seurassa. Ryhmänohjaajina toimivat Surunauhan koulutetut vertaistukijat Marja-Liisa ja Juha Pieksämäki.

Ensimmäiselle tapaamiskerralle voi tulla tutustumaan, ei tarvitse ilmoittautua erikseen eikä sido vielä ryhmässä jatkamiseen. Voit myös ilmoittautua ryhmästä kiinnostuneeksi suoraan ohjaajille sähköpostilla: surunauha.haapajarvi(a)gmail.com, jonka jälkeen ohjaajat ottavat yhteyttä sinuun.

 

Voit tiedustella vertaistukea myös toimistoltamme 040 545 8954 tai toimisto@surunauha.net. Vastaamme arkisin klo 9-15. Vertaistukipuhelua voit pyytää lähettämällä tekstiviestin ”Tukipuhelu” numeroon 045 130 8603. Vertaistukijamme soittaa sinulle lähipäivinä, viimeistään viikon kuluessa. Tekstiviestin hinta määräytyy puhelinliittymäsi mukaan. Surunauhan vertaistukipuhelin on maksuton ja palvelee ympäri vuoden. Surunauhan vertaistuellisen nettikeskustelun löydät osoitteesta https://surunauha.net/login