Surunauhan ryhmät ja tilaisuudet jatkuvat 15.8. alkaen. Lisäksi tukea on saatavilla netissä ja puhelimitse, lue lisää tästä! Voit myös soittaa toimistolle 0447519916 (ark. klo 9-15).

Ryhmät ja tukihenkilöt

Surunauhan vertaistukiryhmät ja tukihenkilöt

VERTAISTUKIHAKU (aukeaa uuteen ikkunaan).

Tämänhetkiset paikkakunnat, joilla Surunauha ry järjestää vertaistukea itsemurhan tehneiden läheisille: Helsinki ja pk-seutu, Haapajärvi, HämeenlinnaJoensuuJyväskylä, Jämsä, JärvenpääKemi-Tornio, KiteeKouvola, Kuopio, Lahti, LappeerantaLohja, OrivesiOuluPori, RaaheRovaniemi, Savonlinna, SeinäjokiSipooTampere, Kemi-TornioTurku, Vaasa.

Muu Suomi ja muiden tahojen vertaistuki 

Voit tiedustella vertaistukea myös toimistoltamme 040 545 8954 tai toimisto@surunauha.net. Vastaamme arkisin klo 9-15. Vertaistukipuhelua voit pyytää lähettämällä tekstiviestin ”Tukipuhelu” numeroon 045 130 8603. Vertaistukijamme soittaa sinulle lähipäivinä, viimeistään viikon kuluessa. Tekstiviestin hinta määräytyy puhelinliittymäsi mukaan. Surunauhan vertaistukipuhelin on maksuton ja palvelee ympäri vuoden. Surunauhan vertaistuellisen nettikeskustelun löydät osoitteesta https://surunauha.net/login