Surunauhan tilaisuudet ja vertaistukiryhmien kokoontumiset peruttu toistaiseksi koronavirustilanteen vuoksi. (tiedote). Etätukea on kuitenkin saatavilla netissä ja puhelimitse, lue lisää tästä! Voit myös soittaa toimistolle 0447519916 (ark. klo 9-15).

Kajaani

Vertaistukiryhmä itsemurhan tehneiden läheisille, Kajaani TÄYNNÄ

AIKA: 5.2., 19.2. 4.3., 18.3., ja 1.4.2020 Klo 16.30 – 18.00 (joka toinen keskiviikko)
PAIKKA: Karoliinan Kamari, Brahenkatu 4, Kajaani
Ryhmään oli ilmoittautuminen. Ryhmä on nyt täynnä.

Surunauha ry ja Kajaanin seurakunta järjestävät yhteistyössä vertaistukiryhmän itsemurhan tehneiden läheisille Kajaanissa alkuvuodesta 2020. Ryhmä tarjoaa mahdollisuuden kokoontua yhteen keskustelemaan luottamuksella ja käymään läpi menetykseen ja suruun liittyviä asioita ja tunteita, yhdessä samassa tilanteessa olevien kanssa. Ryhmää ohjaavat diakonissa Riitta Markus-Wikstedt ja vertaisohjaajana, sairaanhoitaja Anne Ballini.

Jos jokin ryhmään osallistumisessa mietityttää, voit tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin ryhmistä tästä.

 

Tilaisuus itsemurhan tehneiden läheisille, Kajaani

AIKA: keskiviikko 4.12.2019 klo 18–20
PAIKKA: Keskustan seurakuntakoti, Kirkkokatu 26, Kajaani
ILMOITTAUTUMINEN: tekstiviesti ”Kajaanin tilaisuus” Surunauhan toimiston numeroon 0405458954

Järjestämme tilaisuuden läheisen itsemurhan kokeneille ja muille aiheesta kiinnostuneille. Tilaisuuden ohjaa Surunauha ry:n työntekijä Teppo Kupias, mukana diakonissa Anneli Kemppainen Kajaanin seurakunnasta sekä Surunauhan vertaistukija Anne, jolla on oma kokemus läheisen itsemurhasta.

Illan aiheina mm. tietoa itsemurhasta ja sen vaikutuksista läheisiin, vertaistuen esittelyä, omakohtaisia kokemuksia ja keskustelua. Voit osallistua juuri sellaisena kuin olet ja riippumatta siitä, milloin tai kenet läheisesi olet menettänyt. Mukaan saa tulla vain kuuntelemaankin. Tarjoamme kahvit ja pientä purtavaa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Voit halutessasi ilmoittautua tilaisuuteen lähettämällä tekstiviestin ”Kajaanin tilaisuus” numeroon 040 545 8954. Olet tervetullut myös ilmoittautumatta.

Vuoden 2020 alussa Kajaanissa aloittaa myös uusi vertaistukiryhmä, tiedotamme pian lisää. Voit jo ilmoittautua kiinnostuneeksi ryhmästä jättämällä yhteystietosi (kts. alla). Ilmoittautuminen kiinnostuneeksi, ei vielä sido sinua osallistumaan ryhmään.

 

Ilmoittaudu kiinnostuneeksi tulevista ryhmistä lähialueellasi alla olevaa nappia painamalla. Voit myös soittaa toimistolle. Laitamme sinulle viestiä, kun uusia ryhmiä alkaa. Jos jokin ryhmään osallistumisessa mietityttää, voit tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin ryhmistä tästä.

 

Olen kiinnostunut tulevista ryhmistä lähialueellani

 


Voit tiedustella vertaistukea myös toimistoltamme 040 545 8954 tai toimisto@surunauha.net. Vastaamme arkisin klo 9-15. Vertaistukipuhelua voit pyytää lähettämällä tekstiviestin ”Tukipuhelu” numeroon 045 130 8603. Vertaistukijamme soittaa sinulle lähipäivinä, viimeistään viikon kuluessa. Tekstiviestin hinta määräytyy puhelinliittymäsi mukaan. Surunauhan vertaistukipuhelin on maksuton ja palvelee ympäri vuoden. Surunauhan vertaistuellisen nettikeskustelun löydät osoitteesta https://surunauha.net/login