Jäsenkokoukset

 

Yhdistys pitää vuosittain kaksi varsinaista jäsenkokousta. Kevätkokous pidetään tammi-huhtikuussa ja syyskokous syys-marraskuussa hallituksen päättäminä päivinä. Hallitus kutsuu kokoukset koolle viimeistään viikkoa ennen kokouspäivää. Tutustu halutessasi jäsenkokouskäytäntöihin tarkemmin säännöistämme. Tutustu nykyisen hallituksen kokoonpanoon täältä.

 

Syyskokous 23.11.2018

Kutsu jäsenkokoukseen ja -iltaan

Yhdistyksen syyskokous pidetään perjantaina 23.11.2018 Turussa. Samassa yhteydessä pidetään luento (luennon aihe, luennoitsija ja kokouspaikka vahvistetaan myöhemmin). Aloitamme kahveilla ja luennolla klo 16.00, jonka jälkeen pidetään jäsenkokous noin klo 17.15. Tilaisuus päättyy arviolta noin klo 18.00 kokouksen päätyttyä. Ilmoittautumiset toimistolle p. 040 545 8954 / toimisto@surunauha.net. Lämpimästi tervetuloa viettämään iltaa kanssamme!

Jäsenkokouksessa käsitellään sääntömääräiset syyskokouksen asiat.

Esityslista:

1. Kokouksen avaus
2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin ja pöytäkirjantarkastajien sekä tarvittaessa ääntenlaskijoiden valinta
3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
4. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen
5. Vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio ja jäsenmaksujen suuruus vuodelle 2019 sekä annetaan hallitukselle valtuudet tarvittaessa sopeuttaa budjetti ja toimintasuunnitelma vahvistuneen tulorahoituksen mukaisesti
6. Valitaan hallitukseen puheenjohtaja ja kaksi varsinaista jäsentä sekä yksi varajäsen kaudelle 2019-2020
7. Valitaan tilintarkastaja ja varatilintarkastajat
8. Mahdolliset muut asiat
9. Kokouksen päättäminen

Lämpimästi tervetuloa!
Surunauhan hallitus

 

Jäseneksi hallitukseemme?

Surunauhan hallitus koostuu seitsemästä jäsenestä: puheenjohtajasta, neljästä varsinaisesta jäsenestä ja kahdesta varajäsenestä. Uusi hallitus valitaan nyt syyskokouksessa siten, että neljä hallituspaikkaa vaihtuu. Tarvitsemme hallitukseen uusia jäseniä kaudelle 2019-2020. Jos vapaaehtoistoiminta hallituksessamme kiinnostaa, niin ota yhteyttä toimistoon.

Jäsentiedotteet

 

Surunauhan jäsenenä saat kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän jäsenlehden ja noin joka toinen kuukausi ilmestyvän sähköisen uutiskirjeen. Tykkäämällä sivustamme Facebookissa tai seuraamalla meitä Twitterissä saat myös ajankohtaista tietoa toiminnastamme. UUTTA: Lataa kännykkään tai tablettiin Lohtu-sovellus, niin voit helposti olla yhteydessä muihin läheisensä itsemurhan kautta menettäneisiin sekä saada tietoa läheisten tuesta.

Jäsenlehti

Jäsenlehtemme ilmestyy kaksi kertaa vuodessa. Lehti toimitetaan jäsenille sähköpostitse tai postitse sen mukaan, miten olet jäseneksi liittyessäsi toivonut. Jäsenlehtemme sisältää mm. tietoa tulevasta toiminnastamme sekä tekstejä vertaistukijoiltamme ja toimintaamme osallistuneilta. Julkaisemme myös jäsentemme runoja ja omakohtaisia kertomuksia. Ota yhteyttä toimistoomme, jos haluaisit olla mukana tekemässä lehteämme tai sinulla on vinkkejä juttuaiheiksi.

Surunauha ry:n uudistunut jäsenlehti on tilattavissa nyt myös muille kuin jäsenille hintaan 10 € / kpl. Lehden voi tilata täältä.

 

Uutiskirje

Uutiskirje toimitetaan Surunauhan jäsenille sähköpostitse noin joka toinen kuukausi. Jos liityt jäseneksemme ja ilmoitat meille jäsenhakemuksessa sähköpostiosoitteesi, saat uutiskirjeen automaattisesti.

Mikäli olet jo jäsenemme, etkä ole vielä ilmoittanut meille sähköpostiosoitettasi, voit päivittää jäsentietosi ottamalla yhteyttä toimistoon tai tällä lomakkeella. Mikäli et ilmoita meille sähköpostiosoitettasi, saat meiltä kaksi kertaa vuodessa painetun jäsenlehden postitse.

Sähköinen uutiskirjeemme sisältää tietoa tulevasta toiminnastamme, kuten uusista vertaistukiryhmistä, tapahtumista ja vertaistukijan koulutuksesta. Voit tilata uutiskirjeen, vaikket olisikaan jäsenemme. Uutiskirje on maksuton. Tilaa sähköinen uutiskirje täältä.