040 545 8954 toimisto@surunauha.net

Jäsentiedotteet

Surunauha ry:n jäsenkokoukset

 

Yhdistys pitää vuosittain kaksi varsinaista jäsenkokousta. Kevätkokous pidetään tammi-huhtikuussa ja syyskokous syys-marraskuussa hallituksen päättäminä päivinä. Hallitus kutsuu kokoukset koolle viimeistään viikkoa ennen kokouspäivää. Tutustu halutessasi jäsenkokouskäytäntöihin tarkemmin säännöistämme. Tutustu nykyisen hallituksen kokoonpanoon täältä.

 

Kutsu Surunauha ry:n kevätkokoukseen ja tilaisuuteen

 

Aika: la 27.4.2019 klo 13-17
Paikka: Villa Salin, Tiirasaarentie 2, Lauttasaari, Helsinki
Ilmoittautuminen: 20.4. mennessä nettilinkin kautta: surunauha.net/kevatkokous19 tai puh. 040 545 8954

Surunauhan jäsenkokous pidetään lauantaina 27.4.2019 klo 13.00 Villa Salinissa, Tiirasaarentie 2, Lauttasaari, Helsinki. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, ja samalla on mahdollista tutustua Surunauhan toimintaan sekä muihin jäseniin. Ilmoittautumiset 20.4. mennessä ilmoittautumislinkin kautta tai puhelimitse.

Lämpimästi tervetuloa! Tule rohkeasti mukaan tapaamaan muita läheisen itsemurhan kokeneita ja saamaan vertaistukea. Kokous kestää arviolta tunnin. Kokouksen jälkeen, ennen seuraavan tilaisuutemme alkua, on mahdollista nauttia kanssamme Villa Salinin kauniista ympäristöstä ja sään salliessa hieman ulkoilla. Voit tulla kokoukseen, vaikket olisi vielä Surunauhan jäsen. Villa Saliniin pääsee esimerkiksi Helsingin Rautatieasemalta metrolla. Jää pois Lauttasaaren asemalla, josta on noin kilometri kävelymatkaa. Myös bussit nro 20 ja 21 vievät lähelle taloa.

 

Miten tukea surevaa lasta, lapsen suru -tilaisuus 27.4. klo 15

Järjestämme jäsenkokouksen jälkeen, klo 15-17, tilaisuuden lapsiperheille ja muille aiheesta kiinnostuneille. Aiheeseen virittelee sosiaalipsykologi Kati Kärkkäinen. Ohjelmassa myös Surupilven salaisuus – Miten kertoa lapselle itsemurhasta -kirjan julkistaminen, sekä vertaistuellista keskustelua. Samaan aikaan lapsille omaa ohjelmaa. Tarjolla kahvia ja pientä purtavaa.

Ilmoittaudu tilaisuuteen

 

Päivän aikataulu:
13.00 Surunauhan jäsenkokous
15.00 Miten tukea surevaa lasta -tilaisuus
Tilaisuus päättyy arviolta noin klo 17.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille jäsenillemme eli olet lämpimästi tervetullut kauempaakin. Jos et ole vielä jäsen, voit hyvin osallistua, ja halutessasi liittyä jäseneksi illan aikana.

 

Esityslista Surunauha ry:n jäsenkokoukseen 27.4.2019 klo 13.00:

1. Kokouksen avaus
2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin ja pöytäkirjantarkastajien sekä tarvittaessa
ääntenlaskijoiden valinta
3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
4. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen
5. Vuoden 2018 toimintakertomuksen esittäminen
6. Vuoden 2018 tilinpäätöksen ja tilintarkastajan lausunnon esittäminen
7. Tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille
8. Muut asiat: Surunauhan strategia 2019—2023
9. Kokouksen päättäminen

Ilmoittaudu nettilinkin kautta:
surunauha.net/kevatkokous19 tai puh. 040 545 8954 20.4. mennessä.

Valtakirjapohja

Lämpimästi tervetuloa!
Surunauhan hallitus

 

Jäseneksi hallitukseemme?

 

Surunauhan hallitus koostuu seitsemästä jäsenestä: puheenjohtajasta, neljästä varsinaisesta jäsenestä ja kahdesta varajäsenestä. Jos vapaaehtoistoiminta hallituksessamme kiinnostaa, niin ota yhteyttä toimistoon.

 

Jäsentiedotteet

 

Surunauhan jäsenenä saat kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän jäsenlehden ja noin joka toinen kuukausi ilmestyvän sähköisen uutiskirjeen. Tykkäämällä sivustamme Facebookissa tai seuraamalla meitä Twitterissä tai Instagramissa saat myös ajankohtaista tietoa toiminnastamme. Lataamalla kännykkään tai tablettiin Lohtu-sovelluksen voit helposti olla yhteydessä muihin läheisensä itsemurhan kautta menettäneisiin sekä saada tietoa läheisten tuesta.

 

Surunauha ry:n jäsenlehti

 

Jäsenlehtemme ilmestyy kaksi kertaa vuodessa. Lehti toimitetaan jäsenille sähköpostitse tai postitse sen mukaan, miten olet jäseneksi liittyessäsi toivonut. Jäsenlehtemme sisältää mm. tietoa tulevasta toiminnastamme sekä tekstejä vertaistukijoiltamme ja toimintaamme osallistuneilta. Julkaisemme myös jäsentemme runoja ja omakohtaisia kertomuksia. Ota yhteyttä toimistoomme, jos haluaisit olla mukana tekemässä lehteämme tai sinulla on vinkkejä juttuaiheiksi.

Surunauha ry:n uudistunut jäsenlehti on tilattavissa nyt myös muille kuin jäsenille hintaan 10 € / kpl. Lehden voi tilata täältä.

 

Surunauha ry:n uutiskirje

 

Uutiskirje toimitetaan Surunauhan jäsenille sähköpostitse noin joka toinen kuukausi. Jos liityt jäseneksemme ja ilmoitat meille jäsenhakemuksessa sähköpostiosoitteesi, saat uutiskirjeen automaattisesti.

Mikäli olet jo jäsenemme, etkä ole vielä ilmoittanut meille sähköpostiosoitettasi, voit päivittää jäsentietosi ottamalla yhteyttä toimistoon tai tällä lomakkeella. Mikäli et ilmoita meille sähköpostiosoitettasi, saat meiltä kaksi kertaa vuodessa painetun jäsenlehden postitse.

Sähköinen uutiskirjeemme sisältää tietoa tulevasta toiminnastamme, kuten uusista vertaistukiryhmistä, tapahtumista ja vertaistukijan koulutuksesta. Voit tilata uutiskirjeen, vaikket olisikaan jäsenemme. Uutiskirje on maksuton. Tilaa sähköinen uutiskirje täältä.

 

Surunauha ry sosiaalisessa mediassa: