040 545 8954 toimisto@surunauha.net

Jäsentiedotteet

Surunauha ry:n jäsenkokoukset

 

Yhdistys pitää vuosittain kaksi varsinaista jäsenkokousta. Kevätkokous pidetään tammi-huhtikuussa ja syyskokous syys-marraskuussa hallituksen päättäminä päivinä. Hallitus kutsuu kokoukset koolle viimeistään viikkoa ennen kokouspäivää. Tutustu halutessasi jäsenkokouskäytäntöihin tarkemmin säännöistämme. Tutustu nykyisen hallituksen kokoonpanoon täältä.

 

Kutsu Surunauha ry:n syyskokoukseen ja tilaisuuteen Heurekassa

 

Aika: la 30.11.2019 klo 1400-1530
Paikka: Tiedekeskus Heureka, Tiedepuisto 1, Tikkurila, Vantaa.
Ilmoittautuminen: 26.11. mennessä nettilinkin kautta: surunauha.net/syyskokous19 tai puh. 040 545 8954

Surunauha ry:n jäsenten syyskokous pidetään lauantaina 30.11.2019 tiedekeskus Heurekassa, Tiedepuisto 1, Vantaa, Tikkurila. Tilaisuus alkaa vertaistukijan ja vapaaehtoisen kokemuspuheenvuorolla klo 14.00, jonka jälkeen pidetään jäsenkokous noin klo 14.30. Tilaisuus päättyy arviolta klo 15.30. Tilaisuuteen ovat lämpimästi tervetulleita Surunauhan jäsenet. Tilaisuudessa on myös tarjolla tietoa järjestön toiminnasta sekä mahdollisuus liittyä jäseneksi. Surunauha tarjoaa jäsenkokouksen osallistujille mahdollisuuden osallistua Tiedekeskus Heurekan näyttelyihin.

Ilmoittaudu kokoukseen

 

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille jäsenillemme eli olet lämpimästi tervetullut kauempaakin. Jos et ole vielä jäsen, voit hyvin osallistua, ja halutessasi liittyä jäseneksi päivän aikana.

 

Surunauha ry:n sääntömääräinen syyskokous 2019
ESITYSLISTA

Kokousaika: Lauantai  30.11.2019 klo 14.30
Kokouspaikka: Tiedekeskus Heureka, Tiedepuisto 1 Vantaa

 1. Kokouksen avaus
 2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin ja pöytäkirjantarkastajien sekä
  tarvittaessa ääntenlaskijoiden valinta
 3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
 4. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen
 5. Vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio ja jäsenmaksujen suuruus vuodelle 2020 sekä annetaan hallitukselle valtuudet tarvittaessa sopeuttaa budjetti ja toimintasuunnitelma vahvistuneen tulorahoituksen mukaisesti
 6. Valitaan kaksi varsinaista jäsentä sekä yksi varajäsen
  kaudelle 2020-2021
 7. Valitaan tilintarkastaja ja varatilintarkastajat
 8. Mahdolliset muut asiat
 9. Kokouksen päättäminen

Ilmoittaudu nettilinkin kautta:
surunauha.net/syyskokous19 tai puh. 040 545 8954 26.11. mennessä.

Valtakirjapohja

Lämpimästi tervetuloa!
Surunauhan hallitus

 

Jäseneksi hallitukseemme?

 

Surunauhan hallitus koostuu seitsemästä jäsenestä: puheenjohtajasta, neljästä varsinaisesta jäsenestä ja kahdesta varajäsenestä. Jos vapaaehtoistoiminta hallituksessamme kiinnostaa, niin ota yhteyttä toimistoon.

 

Jäsentiedotteet

 

Surunauhan jäsenenä saat kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän jäsenlehden ja noin joka toinen kuukausi ilmestyvän sähköisen uutiskirjeen. Tykkäämällä sivustamme Facebookissa tai seuraamalla meitä Twitterissä tai Instagramissa saat myös ajankohtaista tietoa toiminnastamme. Lataamalla kännykkään tai tablettiin Lohtu-sovelluksen voit helposti olla yhteydessä muihin läheisensä itsemurhan kautta menettäneisiin sekä saada tietoa läheisten tuesta.

 

Surunauha ry:n jäsenlehti

 

Jäsenlehtemme ilmestyy kaksi kertaa vuodessa. Lehti toimitetaan jäsenille sähköpostitse tai postitse sen mukaan, miten olet jäseneksi liittyessäsi toivonut. Jäsenlehtemme sisältää mm. tietoa tulevasta toiminnastamme sekä tekstejä vertaistukijoiltamme ja toimintaamme osallistuneilta. Julkaisemme myös jäsentemme runoja ja omakohtaisia kertomuksia. Ota yhteyttä toimistoomme, jos haluaisit olla mukana tekemässä lehteämme tai sinulla on vinkkejä juttuaiheiksi.

Surunauha ry:n uudistunut jäsenlehti on tilattavissa nyt myös muille kuin jäsenille hintaan 10 € / kpl. Lehden voi tilata täältä.

 

Surunauha ry:n uutiskirje

 

Uutiskirje toimitetaan Surunauhan jäsenille sähköpostitse noin joka toinen kuukausi. Jos liityt jäseneksemme ja ilmoitat meille jäsenhakemuksessa sähköpostiosoitteesi, saat uutiskirjeen automaattisesti.

Mikäli olet jo jäsenemme, etkä ole vielä ilmoittanut meille sähköpostiosoitettasi, voit päivittää jäsentietosi ottamalla yhteyttä toimistoon tai tällä lomakkeella. Mikäli et ilmoita meille sähköpostiosoitettasi, saat meiltä kaksi kertaa vuodessa painetun jäsenlehden postitse.

Sähköinen uutiskirjeemme sisältää tietoa tulevasta toiminnastamme, kuten uusista vertaistukiryhmistä, tapahtumista ja vertaistukijan koulutuksesta. Voit tilata uutiskirjeen, vaikket olisikaan jäsenemme. Uutiskirje on maksuton. Tilaa sähköinen uutiskirje täältä.

 

Surunauha ry sosiaalisessa mediassa: