Jäsenkokoukset

 

Yhdistys pitää vuosittain kaksi varsinaista jäsenkokousta. Kevätkokous pidetään tammi-huhtikuussa ja syyskokous syys-marraskuussa hallituksen päättäminä päivinä. Hallitus kutsuu kokoukset koolle viimeistään viikkoa ennen kokouspäivää. Tutustu halutessasi jäsenkokouskäytäntöihin tarkemmin säännöistämme. Tutustu nykyisen hallituksen kokoonpanoon täältä.

 

Kevätkokous 28.4.2018

Kutsu jäsenkokoukseen ja -iltaan

Tule virkistymään, vaikuttamaan ja tapaamaan muita vertaisia

Surunauha järjestää lauantaina 28.4.2018 klo 16—20 jäsenilleen yhteisen illan kevätkokouksen yhteydessä. Tilaisuus pidetään Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan tiloissa, Bulevardi 16 B, 00120 Helsinki. Ilta aloitetaan jäsenkokouksella klo 16, jonka jälkeen iltaa jatketaan muun ohjelman parissa. Ilmoittautumiset 20.4. mennessä toimistolle p. 040 545 8954 / toimisto@surunauha.net.

Mitä tunteet kertovat menetyksestä ja surusta

Itsemurha herättää jäljelle jääneissä monenlaisia reaktioita ja tunteita. Ei ole yhtä oikeaa tapaa surra, eikä tiettyä kaavaa, jota suru noudattaa. Surressaan ihmiset käyttävät monenlaisia työstämistapoja. Erilaisten tunteiden ja reaktioiden tunnistaminen, käsitteleminen ja hyväksyminen auttavat surun keskellä eteenpäin.

Kevään jäsenillassa pohditaan tunteiden moninaista kirjoa menetyksen jälkeen. Musiikkiesitys ja vertaistukijan kokemuspuheenvuoro virittelevät teemaan. Illan aikana on mahdollisuus tutustua Surunauhan vertaistukijoihin, jäseniin, hallitukseen ja työntekijöihin. Tilaisuuteen voi osallistua riippumatta siitä, milloin läheisensä on menettänyt. Mukaan saa tulla vain levähtämään ja kuuntelemaan. Tarjolla kahvia, teetä ja iltapalaa sekä leppoisaa yhdessäoloa. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Jäsenkokouksen esityslista:

1. Kokouksen avaus
2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin ja pöytäkirjantarkastajien sekä tarvittaessa ääntenlaskijoiden valinta
3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
4. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen
5. Vuoden 2017 toimintakertomuksen esittäminen
6. Vuoden 2017 tilinpäätöksen ja tilintarkastajan lausunnon esittäminen
7. Tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille
8. Muut mahdolliset asiat
9. Kokouksen päättäminen

Lämpimästi tervetuloa!
Surunauhan hallitus

Jäsentiedotteet

 

Surunauhan jäsenenä saat kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän jäsenlehden ja noin joka toinen kuukausi ilmestyvän sähköisen uutiskirjeen. Tykkäämällä sivustamme Facebookissa tai seuraamalla meitä Twitterissä saat myös ajankohtaista tietoa toiminnastamme. UUTTA: Lataa kännykkään tai tablettiin Lohtu-sovellus, niin voit helposti olla yhteydessä muihin läheisensä itsemurhan kautta menettäneisiin sekä saada tietoa läheisten tuesta.

Jäsenlehti

Jäsenlehtemme ilmestyy kaksi kertaa vuodessa. Lehti toimitetaan jäsenille sähköpostitse tai postitse sen mukaan, miten olet jäseneksi liittyessäsi toivonut. Jäsenlehtemme sisältää mm. tietoa tulevasta toiminnastamme sekä tekstejä vertaistukijoiltamme ja toimintaamme osallistuneilta. Julkaisemme myös jäsentemme runoja ja omakohtaisia kertomuksia. Ota yhteyttä toimistoomme, jos haluaisit olla mukana tekemässä lehteämme tai sinulla on vinkkejä juttuaiheiksi.

Surunauha ry:n uudistunut jäsenlehti on tilattavissa nyt myös muille kuin jäsenille hintaan 10 € / kpl. Lehden voi tilata täältä.

 

Uutiskirje

Uutiskirje toimitetaan Surunauhan jäsenille sähköpostitse noin joka toinen kuukausi. Jos liityt jäseneksemme ja ilmoitat meille jäsenhakemuksessa sähköpostiosoitteesi, saat uutiskirjeen automaattisesti.

Mikäli olet jo jäsenemme, etkä ole vielä ilmoittanut meille sähköpostiosoitettasi, voit päivittää jäsentietosi ottamalla yhteyttä toimistoon tai tällä lomakkeella. Mikäli et ilmoita meille sähköpostiosoitettasi, saat meiltä kaksi kertaa vuodessa painetun jäsenlehden postitse.

Sähköinen uutiskirjeemme sisältää tietoa tulevasta toiminnastamme, kuten uusista vertaistukiryhmistä, tapahtumista ja vertaistukijan koulutuksesta. Voit tilata uutiskirjeen, vaikket olisikaan jäsenemme. Uutiskirje on maksuton. Tilaa sähköinen uutiskirje täältä.