Surunauhan tilaisuudet ja vertaistukiryhmien kokoontumiset peruttu toistaiseksi koronavirustilanteen vuoksi. (tiedote). Etätukea on kuitenkin saatavilla netissä ja puhelimitse, lue lisää tästä! Voit myös soittaa toimistolle 0447519916 (ark. klo 9-15).

Jäsentiedotteet

Surunauha ry:n jäsenkokoukset

 

Yhdistys pitää vuosittain kaksi varsinaista jäsenkokousta. Kevätkokous pidetään tammi-huhtikuussa ja syyskokous syys-marraskuussa hallituksen päättäminä päivinä. Hallitus kutsuu kokoukset koolle viimeistään viikkoa ennen kokouspäivää. Tutustu halutessasi jäsenkokouskäytäntöihin tarkemmin säännöistämme. Tutustu nykyisen hallituksen kokoonpanoon täältä.

 

Kutsu Surunauha ry:n kevätkokoukseen ja tilaisuuteen Kalliolan Settlementtitalossa Helsingissä

 

Aika: la 18.4.2020 klo 13-16
Paikka: Kalliolan setlementtitalo, Sturenkatu 11, Helsinki
Ilmoittautuminen: toimisto@surunauha.net tai puh. 040 545 8954

Läheisen lopullinen päätös, itsemurha, herättää tavallisesti lukuisia kysymyksiä. Miksi näin tapahtui? Miksi hän ei kertonut aikeistaan? Miksei hän pyytänyt apua? Näihin kysymyksiin ei ole yksiselitteisiä vastauksia, mutta aihepiirin parissa pitkään työskennellyt kriisityöntekijä Harri Sihvola avaa näkökulmia siihen, millä tavalla itsemurhaa suunnitteleva ajattelee. Hän kertoo myös itsemurhien nykytilanteesta Suomessa ja itsemurhien ehkäisykeskuksen toiminnasta. Kuulemme myös läheisensä itsemurhan kautta menettäneen kokemuspuheenvuoron. Tilaisuudessa on mukana live-musiikkia ja kahvitarjoilu. Lämpimästi tervetuloa!

Päivän aikataulu:

13.00 Surunauhan jäsenkokous
13.30 Kahvitarjoilu
14.00 Kriisityöntekijä Harri Sihvolan luento
15.00 Läheisen puheenvuoro

Tilaisuuden yhteydessä pidetään Surunauhan jäsenkokous. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, ja samalla on mahdollista tutustua Surunauhan toimintaan sekä muihin jäseniin.

Lämpimästi tervetuloa! Tule rohkeasti mukaan tapaamaan muita läheisen itsemurhan kokeneita ja saamaan vertaistukea. Kokous kestää arviolta tunnin. Voit tulla kokoukseen, vaikket olisi vielä Surunauhan jäsen.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille jäsenillemme eli olet lämpimästi tervetullut kauempaakin. Jos et ole vielä jäsen, voit hyvin osallistua, ja halutessasi liittyä jäseneksi päivän aikana. Ilmoittautuminen: toimisto@surunauha.net tai puh. 040 545 8954

Valtakirjapohja

Lämpimästi tervetuloa!
Surunauhan hallitus

 

Jäseneksi hallitukseemme?

 

Surunauhan hallitus koostuu seitsemästä jäsenestä: puheenjohtajasta, neljästä varsinaisesta jäsenestä ja kahdesta varajäsenestä. Jos vapaaehtoistoiminta hallituksessamme kiinnostaa, niin ota yhteyttä toimistoon.

 

Jäsentiedotteet

 

Surunauhan jäsenenä saat kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän jäsenlehden ja noin joka toinen kuukausi ilmestyvän sähköisen uutiskirjeen. Tykkäämällä sivustamme Facebookissa tai seuraamalla meitä Twitterissä tai Instagramissa saat myös ajankohtaista tietoa toiminnastamme. Lataamalla kännykkään tai tablettiin Lohtu-sovelluksen voit helposti olla yhteydessä muihin läheisensä itsemurhan kautta menettäneisiin sekä saada tietoa läheisten tuesta.

 

Surunauha ry:n jäsenlehti

 

Jäsenlehtemme ilmestyy kaksi kertaa vuodessa. Lehti toimitetaan jäsenille sähköpostitse tai postitse sen mukaan, miten olet jäseneksi liittyessäsi toivonut. Jäsenlehtemme sisältää mm. tietoa tulevasta toiminnastamme sekä tekstejä vertaistukijoiltamme ja toimintaamme osallistuneilta. Julkaisemme myös jäsentemme runoja ja omakohtaisia kertomuksia. Ota yhteyttä toimistoomme, jos haluaisit olla mukana tekemässä lehteämme tai sinulla on vinkkejä juttuaiheiksi.

Surunauha ry:n uudistunut jäsenlehti on tilattavissa nyt myös muille kuin jäsenille hintaan 10 € / kpl. Lehden voi tilata täältä.

 

Surunauha ry:n uutiskirje

 

Uutiskirje toimitetaan Surunauhan jäsenille sähköpostitse noin joka toinen kuukausi. Jos liityt jäseneksemme ja ilmoitat meille jäsenhakemuksessa sähköpostiosoitteesi, saat uutiskirjeen automaattisesti.

Mikäli olet jo jäsenemme, etkä ole vielä ilmoittanut meille sähköpostiosoitettasi, voit päivittää jäsentietosi ottamalla yhteyttä toimistoon tai tällä lomakkeella. Mikäli et ilmoita meille sähköpostiosoitettasi, saat meiltä kaksi kertaa vuodessa painetun jäsenlehden postitse.

Sähköinen uutiskirjeemme sisältää tietoa tulevasta toiminnastamme, kuten uusista vertaistukiryhmistä, tapahtumista ja vertaistukijan koulutuksesta. Voit tilata uutiskirjeen, vaikket olisikaan jäsenemme. Uutiskirje on maksuton. Tilaa sähköinen uutiskirje täältä.