Surunauha ry:n jäsenkokoukset

 

Yhdistys pitää vuosittain kaksi varsinaista jäsenkokousta. Kevätkokous pidetään tammi-huhtikuussa ja syyskokous syys-marraskuussa hallituksen päättäminä päivinä. Hallitus kutsuu kokoukset koolle viimeistään viikkoa ennen kokouspäivää. Tutustu halutessasi jäsenkokouskäytäntöihin tarkemmin säännöistämme. Tutustu nykyisen hallituksen kokoonpanoon täältä.

 

Kutsu syyskokoukseen ja luennolle

 

Aika: pe 23.11.2018 klo 16-18
Paikka: Turun kriisikeskus, Maariankatu 6 B, 4. krs, Turku
Ilmoittautuminen: 18.11. mennessä nettilinkin kautta: surunauha.net/syyskokous tai puh. 040 545 8954

Järjestämme toivotun luennon jäsenillemme. Samassa yhteydessä pidetään Surunauha ry:n jäsenkokous. Suomen Mielenterveysseuran kriisityöntekijä Harri Sihvola pitää luennon, joka on suunnattu läheisen itsemurhan kautta menettäneille. Läheisen lopullinen päätös, itsemurha, herättää tavallisesti lukuisia kysymyksiä: Miksi näin tapahtui? Miksi hän ei kertonut aikeistaan? Miksei hän pyytänyt apua? Näihin kysymyksiin meillä ei ole yksiselitteisiä vastauksia, mutta aihepiirin parissa pitkään työskennellyt Sihvola avaa joitakin lohdullisiksikin koettuja näkökulmia siihen, millä tavalla itsemurhaa suunnitteleva ajattelee. Hän avaa myös hiukan itsemurhien nykytilannetta Suomessa ja kertoo uuden Itsemurhien ehkäisykeskuksen toiminnasta. Paikalla on myös Surunauhan vertaistukijoita, joilla on omakohtainen menetys.

Illan aikataulu:
15.30 alkaen kahvia ja pientä purtavaa tarjolla
16.00 Harri Sihvolan luento
17.15 Surunauhan jäsenkokous
Tilaisuus päättyy arviolta noin klo 18 kokouksen päätyttyä.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille jäsenillemme eli olet lämpimästi tervetullut kauempaakin. Jos et ole vielä jäsen, voit hyvin osallistua, ja halutessasi liittyä jäseneksi illan aikana.

Esityslista jäsenkokoukseen 23.11. klo 17.15:

1. Kokouksen avaus
2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin ja pöytäkirjantarkastajien sekä tarvittaessa ääntenlaskijoiden valinta
3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
4. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen
5. Vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio ja jäsenmaksujen suuruus vuodelle 2019 sekä annetaan hallitukselle valtuudet tarvittaessa sopeuttaa budjetti ja toimintasuunnitelma vahvistuneen tulorahoituksen mukaisesti
6. Valitaan hallitukseen puheenjohtaja ja kaksi varsinaista jäsentä sekä yksi varajäsen kaudelle 2019-2020
7. Valitaan tilintarkastaja ja varatilintarkastajat
8. Mahdolliset muut asiat
9. Kokouksen päättäminen

Ilmoittaudu nettilinkin kautta:
surunauha.net/syyskokous tai puh. 040 545 8954 18.11. mennessä.

Valtakirjapohja

Lämpimästi tervetuloa!
Surunauhan hallitus

 

Jäseneksi hallitukseemme?

 

Surunauhan hallitus koostuu seitsemästä jäsenestä: puheenjohtajasta, neljästä varsinaisesta jäsenestä ja kahdesta varajäsenestä. Uusi hallitus valitaan nyt syyskokouksessa siten, että neljä hallituspaikkaa vaihtuu. Tarvitsemme hallitukseen uusia jäseniä kaudelle 2019-2020. Jos vapaaehtoistoiminta hallituksessamme kiinnostaa, niin ota yhteyttä toimistoon.

Jäsentiedotteet

 

Surunauhan jäsenenä saat kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän jäsenlehden ja noin joka toinen kuukausi ilmestyvän sähköisen uutiskirjeen. Tykkäämällä sivustamme Facebookissa tai seuraamalla meitä Twitterissä saat myös ajankohtaista tietoa toiminnastamme. UUTTA: Lataa kännykkään tai tablettiin Lohtu-sovellus, niin voit helposti olla yhteydessä muihin läheisensä itsemurhan kautta menettäneisiin sekä saada tietoa läheisten tuesta.

 

Surunauha ry:n jäsenlehti

 

Jäsenlehtemme ilmestyy kaksi kertaa vuodessa. Lehti toimitetaan jäsenille sähköpostitse tai postitse sen mukaan, miten olet jäseneksi liittyessäsi toivonut. Jäsenlehtemme sisältää mm. tietoa tulevasta toiminnastamme sekä tekstejä vertaistukijoiltamme ja toimintaamme osallistuneilta. Julkaisemme myös jäsentemme runoja ja omakohtaisia kertomuksia. Ota yhteyttä toimistoomme, jos haluaisit olla mukana tekemässä lehteämme tai sinulla on vinkkejä juttuaiheiksi.

Surunauha ry:n uudistunut jäsenlehti on tilattavissa nyt myös muille kuin jäsenille hintaan 10 € / kpl. Lehden voi tilata täältä.

 

 

Surunauha ry:n uutiskirje

 

Uutiskirje toimitetaan Surunauhan jäsenille sähköpostitse noin joka toinen kuukausi. Jos liityt jäseneksemme ja ilmoitat meille jäsenhakemuksessa sähköpostiosoitteesi, saat uutiskirjeen automaattisesti.

Mikäli olet jo jäsenemme, etkä ole vielä ilmoittanut meille sähköpostiosoitettasi, voit päivittää jäsentietosi ottamalla yhteyttä toimistoon tai tällä lomakkeella. Mikäli et ilmoita meille sähköpostiosoitettasi, saat meiltä kaksi kertaa vuodessa painetun jäsenlehden postitse.

Sähköinen uutiskirjeemme sisältää tietoa tulevasta toiminnastamme, kuten uusista vertaistukiryhmistä, tapahtumista ja vertaistukijan koulutuksesta. Voit tilata uutiskirjeen, vaikket olisikaan jäsenemme. Uutiskirje on maksuton. Tilaa sähköinen uutiskirje täältä.