Jäsenkokoukset

 

Yhdistys pitää vuosittain kaksi varsinaista jäsenkokousta. Kevätkokous pidetään tammi-huhtikuussa ja syyskokous syys-marraskuussa hallituksen määrääminä päivinä. Hallitus kutsuu kokoukset koolle viimeistään viikkoa ennen kokouspäivää.

Tutustu halutessasi jäsenkokouskäytäntöihin tarkemmin säännöistämme. Tutustu nykyisen hallituksen kokoonpanoon täältä.

 

Kevätkokous 23.4.2017

Surunauha ry:n jäsenkokous pidetään sunnuntaina 23.4.2017 Helsingissä, yhdistyksen toimistolla. Kokouksessa käsitellään esityslistan mukaiset asiat. Ilmoittautumiset toimistolle.
Jäsenkokouskutsu ja esityslista

Valtakirja

 

Syyskokous 27.11.2016

Surunauha ry:n jäsenkokous pidettiin 27.11.2016 Espoossa, Kaisankodin kartanon tiloissa. Syyskokouksessa valittiin hallituksen puheenjohtajaksi Leena Pikkumäki (Jyväskylä), varsinaiseksi jäseneksi Matti Nallikari (Helsinki) ja Juha Pieksämäki (Haapajärvi) sekä varajäseneksi Taina Salomäki (Kouvola) kaudelle 2017-2018. Kokouksessa päätettiin tehdä yhdistyksen sääntöihin seuraavat lisäykset: ”Sama henkilö voi toimia puheenjohtajana korkeintaan kaksi kautta peräkkäin.” ja ”Sama henkilö ei voi toimia puheenjohtajana ja toiminnanjohtajana yhtäaikaisesti.” Lisäksi syyskokouksessa päätettiin erota Mielenterveyden keskusliitosta. Perusteena se, että liittoon kuulumisesta aiheutuu yhdistykselle enemmän kuluja kuin mitä saadaan hyötyä. Käytännössä Mielenterveyden keskusliitosta eroaminen tarkoittaa jäsenille sitä, että liiton Revanssi-lehteä ei enää tule postin mukana kotiin. Myös keskusliiton jäsenkortti lakkaa olemasta voimassa. Liiton maksussa säästetty summa käytetään jatkossa Surunauhan omaan vertaistoimintaan.

tintti 1

 

Jäsentiedotteet

 

Surunauhan jäsenenä saat kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän jäsenlehden ja noin joka toinen kuukausi ilmestyvän sähköisen uutiskirjeen. Tykkäämällä sivustamme Facebookissa tai seuraamalla meitä Twitterissä saat myös ajankohtaista tietoa toiminnastamme. UUTTA: Lataa kännykkään tai tablettiin Lohtu-sovellus, niin voit helposti olla yhteydessä muihin läheisensä itsemurhan kautta menettäneisiin sekä saada tietoa läheisten tuesta.

Jäsenlehti

Jäsenlehtemme ilmestyy kaksi kertaa vuodessa. Lehti toimitetaan jäsenille sähköpostitse tai postitse sen mukaan, miten olet jäseneksi liittyessäsi toivonut. Jäsenlehtemme sisältää mm. tietoa tulevasta toiminnastamme sekä tekstejä vertaistukijoiltamme ja toimintaamme osallistuneilta. Julkaisemme myös jäsentemme runoja ja omakohtaisia kertomuksia. Ota yhteyttä toimistoomme, jos haluaisit olla mukana tekemässä lehteämme tai sinulla on vinkkejä juttuaiheiksi.

Surunauha ry:n uudistunut jäsenlehti on tilattavissa nyt myös muille kuin jäsenille hintaan 10 € / kpl. Lehden voi tilata täältä.

 

Uutiskirje

Uutiskirje toimitetaan Surunauhan jäsenille sähköpostitse noin joka toinen kuukausi. Jos liityt jäseneksemme ja ilmoitat meille jäsenhakemuksessa sähköpostiosoitteesi, saat uutiskirjeen automaattisesti.

Mikäli olet jo jäsenemme, etkä ole vielä ilmoittanut meille sähköpostiosoitettasi, voit päivittää jäsentietosi ottamalla yhteyttä toimistoon tai tällä lomakkeella. Mikäli et ilmoita meille sähköpostiosoitettasi, saat meiltä kaksi kertaa vuodessa painetun jäsenlehden postitse.

Sähköinen uutiskirjeemme sisältää tietoa tulevasta toiminnastamme, kuten uusista vertaistukiryhmistä, tapahtumista ja vertaistukijan koulutuksesta. Voit tilata uutiskirjeen, vaikket olisikaan jäsenemme. Uutiskirje on maksuton. Tilaa sähköinen uutiskirje täältä.