Surunauha järjestää kirjapiirin läheisensä itsemurhalle menettäneille Zoomissa neljän viikon välein sunnuntaisin klo 18–20.

Ilmoittaudu ryhmään, jos kirjat ja niistä keskusteleminen kiinnostaa ja jos surun purkaminen sanojen ja tarinoiden kautta saattaisi olla sinun juttusi. Minkäänlaista aikaisempaa kokemusta lukupiireistä et tarvitse, riittää kiinnostus samanmielisten tapaamiseen ja keskusteluun. Kaikki osallistujat ovat tärkeitä pitämään ryhmä koossa, jos on mahdollista osallistuthan mielellään kaikkiin sovittuihin syksyn tapahtumiin. Mitään pakkoa omasta menetyksestä puhumiseen ei ole, keskustelu keskittyy kirjaan ja sen synnyttämiin ajatuksiin. Ryhmän maksimikoko on kuusi henkilöä. Kirjapiiriä ohjaa Surunauhan vertaisohjaaja Kaija.

Kirjat:

  • Ensimmäinen kirja: Venla Pystynen: En voi lakata ajattelemasta kuolemaa. Kirjan voit joko kuunnella tai lukea. Varattavissa kirjastoista. Seuraavat kirjat päätetään yhdessä.
  • Toinen kirja: Camila Sosa Villada: Yöeläimiä

Ryhmä järjestetään Zoom-alustalla. Jos Zoomin käyttö ei ole sinulle entuudestaan tuttua, voit tutustua sen käyttöön tästä: https://surunauha.net/zoom-ohje . Ennakkoilmoittautuminen tarvitaan osallistumislinkin lähetystä varten.

Tämä vertaistukiryhmä on täyttynyt. Jos haluat pohtia muita tuen/vertaistuen mahdollisuuksia alueellasi, ole yhteydessä toimistollemme Teppo 044 751 9916 | vertaistuki@surunauha.net