Jos haluaisit puhua jonkun kanssa juuri nyt, voit soittaa arkisin klo 9–15 Surunauhan numeroihin 044 751 9916 (Teppo) tai 044 977 9428 (Liisa), tai ympärivuorokautiseen MIELI ry:n kriisipuhelimeen 09 2525 0111.

Varkaus

Vertaistukiryhmä itsemurhan tehneiden läheisille, syksy 2022, Varkaus

AIKA: Syksy 2022 (tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin).
PAIKKA: Varkauden olohuone (Kauppakatu 13)
ILMOITTAUTUMINEN: https://surunauha.net/varkaus22

Surunauha ry järjestää Varkaudessa vertaistukiryhmän syksyllä. Ryhmää ohjaavat Surunauhan koulutetut vertaistukijat. Ryhmässä on mahdollista jakaa ajatuksia muiden saman kokeneiden kesken, luottamuksellisessa, vertaistuellisessa seurassa.

Ryhmä aloittaa avoimena, eli siihen voi osallistua kerran, tai jatkaa ryhmässä ja osallistua kaikille kerroille. Ohjaajat ovat ilmoittautuneisiin yhteydessä ennen ryhmän alkua. Lisätietoja ryhmästä voit kysyä Surunauhan toimistolta numerosta 044 751 9916 tai vertaistuki@surunauha.net.

Jos ryhmään osallistuminen mietityttää, voit tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin ryhmistä osoitteessa: https://surunauha.net/ryhmaan-osallistuminen/


Vertaistukiryhmä itsemurhan tehneiden läheisille, syksy 2021, Varkaus

PAIKKA: Varkauden olohuone (Kauppakatu 13)
ILMOITTAUTUMINEN: Vuoden 2021 ryhmä on päättynyt.

Surunauha ry järjestää Varkaudessa vertaistukiryhmän syksyllä 20.10.2021 alkaen. Ryhmää ohjaavat Surunauhan vertaistukijat Jenni ja Hanna. Ryhmässä on mahdollista jakaa ajatuksia muiden saman kokeneiden kesken luottamuksellisessa, vertaistuellisessa seurassa.

Ryhmämuoto on ns. suljettu eli siihen ilmoittaudutaan etukäteen ja samat henkilöt kokoontuvat joka kerta. Osallistujilta toivotaan sitoutumista joka kerralle. Ohjaajat ovat vielä yhteydessä ilmoittautuneisiin puhelimitse ennen ryhmän alkua. Lisätietoja ryhmästä voit kysyä Surunauhan toimistolta numerosta 044 751 9916 tai vertaistuki@surunauha.net

 

Jos jokin ryhmiin osallistumisessa mietityttää, voit tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin ryhmistä tästä.

 


Henkilökohtainen vertaistuki itsemurhan tehneiden läheisille

Surunauhan kautta voi toivoa myös henkilökohtaista tukihenkilöä. Tukihenkilöt ovat vertaistukijan peruskoulutuksemme saaneita vertaisia, joilla on oma kokemus läheisen itsemurhasta. Välitämme tukihenkilötapaamiset toimistomme kautta. Ota yhteyttä: p. 040 545 8954 tai toimisto@surunauha.net niin kerromme lisää ja tarkistamme tämähetkisen tilanteen. Osa vertaistukijoistamme voi myös matkustaa hiukan kauemmaksikin.

Ilmoittaudu kiinnostuneeksi tulevista ryhmistä lähialueellasi alla olevaa nappia painamalla. Voit myös soittaa toimistolle. Laitamme sinulle viestiä, kun uusia ryhmiä alkaa.

Olen kiinnostunut tulevista ryhmistä lähialueellani

 


Voit tiedustella vertaistukea myös toimistoltamme 040 545 8954 tai toimisto@surunauha.net. Vastaamme arkisin klo 9-15. Vertaistukipuhelua voit pyytää lähettämällä tekstiviestin ”Tukipuhelu” numeroon 045 130 8603. Vertaistukijamme soittaa sinulle lähipäivinä, viimeistään viikon kuluessa. Tekstiviestin hinta määräytyy puhelinliittymäsi mukaan. Surunauhan vertaistukipuhelin on maksuton ja palvelee ympäri vuoden. Surunauhan vertaistuellisen nettikeskustelun löydät osoitteesta https://surunauha.net/login