Jos haluaisit puhua jonkun kanssa juuri nyt, voit soittaa arkisin klo 9–15 numeroihin 📞044 751 9916 (Teppo)
tai 📞044 977 9428 (Liisa), tai ympärivuorokautiseen MIELI ry:n kriisipuhelimeen 09 2525 0111.

Turku

Valoa syksyyn – sisaruksen menettäneiden ilta

AIKA: to 14.10.2021 klo 17.30–19.30
PAIKKA: Turun kriisikeskus, Maariankatu 6 B, 4. krs, Turku
ILMOITTAUTUMINEN: Kriisityöntekijä Leena Salonen p. 050 3607734 tai leena.salonen@turunkriisikeskus.fi

Turun kriisikeskus ja Surunauha ry järjestävät yhteisen hetken, jossa etsitään voimavaroja omaan elämään menetyksen jälkeen. Pohdimme yhdessä, miten sisaruksen suru on erityinen, ja miten oma elämä jatkuu läheisen kuolemasta huolimatta. Miten oma elämä on muuttunut?

Tilaisuus on tarkoitettu sisaruksen tai läheisen ystävän menettäneille. Voit osallistua juuri sellaisena kuin olet, ja riippumatta siitä, koska läheisesi on kuollut. Mukaan saa tulla vain kuuntelemaankin.
Tilaisuudessa ovat mukana Turun kriisikeskuksen työntekijä Leena Salonen, Surunauhan työntekijä Teppo Kupias sekä vertaistukija Ringa. Vertaistukijalla on omakohtainen kokemus sisaruksen menettämisestä itsemurhan kautta ja hän kertoo myös omista kokemuksistaan ja selviytymiskeinoistaan. Työntekijät kertovat kriisikeskuksen Feeniks-työn ja Surunauhan toiminnasta sekä mahdollisuuksista toimia itsekin vapaaehtoisena vertaistukijana.

Illan osallistujamäärä on koronatilanteen vuoksi rajoitettu, minkä vuoksi tilaisuuteen on ennakkoilmoittautuminen. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Leena Salonen p. 050 3607734 tai leena.salonen@turunkriisikeskus.fi
Lämpimästi tervetuloa!

 

Jos jokin ryhmiin osallistumisessa mietityttää, voit tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin ryhmistä tästä.

 

Henkilökohtainen vertaistuki

Surunauhan kautta voi toivoa henkilökohtaista tukihenkilöä. Tukihenkilöt ovat vertaistukijan peruskoulutuksemme saaneita vertaisia, joilla on oma kokemus läheisen itsemurhasta. Välitämme tukihenkilötapaamiset toimistomme kautta. Ota yhteyttä: p. 040 545 8954 tai toimisto@surunauha.net niin kerromme lisää.

Ilmoittaudu kiinnostuneeksi tulevista ryhmistä lähialueellasi alla olevaa nappia painamalla. Voit myös soittaa toimistolle. Laitamme sinulle viestiä, kun uusia ryhmiä alkaa.

Olen kiinnostunut tulevista ryhmistä lähialueellani

 


Voit tiedustella vertaistukea myös toimistoltamme 040 545 8954 tai toimisto@surunauha.net. Vastaamme arkisin klo 9-15. Vertaistukipuhelua voit pyytää lähettämällä tekstiviestin ”Tukipuhelu” numeroon 045 130 8603. Vertaistukijamme soittaa sinulle lähipäivinä, viimeistään viikon kuluessa. Tekstiviestin hinta määräytyy puhelinliittymäsi mukaan. Surunauhan vertaistukipuhelin on maksuton ja palvelee ympäri vuoden. Surunauhan vertaistuellisen nettikeskustelun löydät osoitteesta https://surunauha.net/login