Jos haluat keskustella tilanteestasi, soita Surunauhan numeroon 044 977 9428 (ark. 9-15). Ympärivuorokautinen MIELI ry:n kriisipuhelin palvelee numerossa 09 2525 0111.

HUOM! Jos lähialueeltasi ei juuri nyt löydy sopivaa ryhmää, tutustu myös verkkoryhmiimme ja -tilaisuuksiimme: https://surunauha.net/verkkotilaisuudet. Voit myös jättää yhteystietosi, niin ilmoitamme sinulle, kun lähialueellasi järjestetään vertaistukitapahtumia: https://surunauha.net/uudetryhmat

Seinäjoki

Vertaistukiryhmä itsemurhan tehneiden läheisille (Seinäjoki, syksy 2023)

TAPAAMISET: 11.1.23 alkaen
PAIKKA:
Hyllykallion seurakuntakoti, Seinäjoki.
ILMOITTAUTUMINEN:
Ilmoittautuminen 2.1. mennessä kati.latikka@evl.fi

Seinäjoella aloittaa uusi vertaistukiryhmä itsemurhan kautta läheisensä menettäneille. Ryhmän järjestävät Nurmon kappeliseurakunta/Seinäjoen seurakunta ja Surunauha ry. Ryhmässä on mahdollista jakaa ajatuksia muiden saman kokeneiden kesken luottamuksellisessa, vertaistuellisessa seurassa. Ryhmää ohjaavat Surunauhan vertaistukija Anne-Leena sekä vastaava diakoniatyöntekijä Kati Latikka.

Ryhmään ilmoittaudutaan etukäteen ja samat henkilöt kokoontuvat joka kerta. Osallistujilta toivotaan sitoutumista kaikille kerroille. Ohjaajat ovat ilmoittautuneisiin puhelimitse yhteydessä ennen ryhmän alkua.


Ilmoittaudu kiinnostuneeksi tulevista ryhmistä lähialueellasi alla olevaa nappia painamalla. Voit myös soittaa toimistolle. Laitamme sinulle viestiä, kun uusia ryhmiä alkaa.

Olen kiinnostunut tulevista ryhmistä lähialueellani