040 545 8954 toimisto@surunauha.net

Seinäjoki

Järjestämme Seinäjoella ensin kaikille avoimen tilaisuuden 20.8.2019. Tilaisuuden jälkeen syyskuussa aloittaa vertaistukiryhmä, johon on ilmoittautuminen, tiedot alla! Lämpimästi tervetuloa mukaan sekä tilaisuuteen että ryhmään!

 

VERTAISTUKIRYHMÄ itsemurhan tehneiden läheisille, Seinäjoki

ILMOITTAUTUMINEN RYHMÄÄNhttps://fi.surveymonkey.com/r/seinajoki19

Seinäjoella aloittaa syyskuussa 2019 uusi vertaistukiryhmä itsemurhan tehneiden läheisille. Voit osallistua riippumatta siitä kenet olet menettänyt, tai milloin menetyksesi on tapahtunut. Ryhmä aloittaa syyskuussa ja kokoontuu joka toinen keskiviikko klo 18-20 Järjestötalossa Seinäjoella (Kauppakatu 1, 2. krs, 60100 SEINÄJOKI). Ryhmän kokoontumiskerrat: 11.9., 25.9., 9.10., 23.10., 6.11., 20.11., 4.12. ja 18.12 sekä jatkotapaaminen tammi-helmikuussa.

Ryhmässä on mahdollista jakaa ajatuksia muiden saman kokeneiden kesken luottamuksellisessa, vertaistuellisessa seurassa. Ryhmää ohjaavat Surunauhan koulutuksen saanut vertaistukija Heli sekä kriisityöntekjä Minna Rintala Kriisikeskus Mobilesta.

Ryhmämuoto on ns. suljettu eli siihen ilmoittaudutaan etukäteen ja samat henkilöt kokoontuvat joka kerta. Osallistujilta toivotaan sitoutumista joka kerralle. Kaikkiin ilmoittautuneisiin ollaan yhteydessä alkusyksystä.

Hakuaika päättyy 6.9.2019 tai kun ryhmä on täysi. Ryhmänohjaajat vielä soittavat kaikille hakijoille. Lämpimästi tervetuloa ryhmään!
ILMOITTAUTUMINEN RYHMÄÄNhttps://fi.surveymonkey.com/r/seinajoki19

 
Jos jokin ryhmään osallistumisessa mietityttää, voit tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin ryhmistä tästä.

 

TILAISUUS itsemurhan tehneiden läheisille, Seinäjoki

AIKA: tiistai 20.8.2019 klo 18.00 – 19.30
PAIKKA: Kriisikeskus Mobile Seinäjoki, Kauppakatu 15 C 14, Seinäjoki

Järjestämme tilaisuuden läheisen itsemurhan kokeneille ja muille aiheesta kiinnostuneille. Tilaisuuden ohjaavat Surunauha ry:n työntekijä Teppo Kupias, kriisityöntekijä Minna Rintala Kriisikeskus Mobilesta sekä Surunauhan vertaistukija Heli, jolla on oma kokemus läheisen itsemurhasta. Illan aiheina mm. tietoa itsemurhasta ja sen vaikutuksista läheisiin, vertaistuen esittelyä, omakohtaisia kokemuksia ja keskustelua. Voit osallistua juuri sellaisena kuin olet ja riippumatta siitä, milloin tai kenet läheisesi olet menettänyt. Mukaan saa tulla vain kuuntelemaankin. Tarjoamme kahvit ja pientä purtavaa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Voit halutessasi ilmoittautua tilaisuuteen lähettämällä tekstiviestin numeroon 040 545 8954. Olet tervetullut myös ilmoittautumatta.


Henkilökohtainen vertaistuki itsemurhan tehneiden läheisille

Surunauhan kautta voi toivoa myös henkilökohtaista tukihenkilöä. Tukihenkilöt ovat vertaistukijan peruskoulutuksemme saaneita vertaisia, joilla on oma kokemus läheisen itsemurhasta. Välitämme tukihenkilötapaamiset toimistomme kautta. Ota yhteyttä: p. 040 545 8954 tai toimisto@surunauha.net niin kerromme lisää ja tarkistamme tämähetkisen tilanteen. Osa vertaistukijoistamme voi myös matkustaa hiukan kauemmaksikin.

Ilmoittaudu kiinnostuneeksi tulevista ryhmistä lähialueellasi alla olevaa nappia painamalla. Voit myös soittaa toimistolle. Laitamme sinulle viestiä, kun uusia ryhmiä alkaa.

Olen kiinnostunut uusista ryhmistä

 


Voit tiedustella vertaistukea myös toimistoltamme 040 545 8954 tai toimisto@surunauha.net. Vastaamme arkisin klo 9-15. Vertaistukipuhelua voit pyytää lähettämällä tekstiviestin ”Tukipuhelu” numeroon 045 130 8603. Vertaistukijamme soittaa sinulle lähipäivinä, viimeistään viikon kuluessa. Tekstiviestin hinta määräytyy puhelinliittymäsi mukaan. Surunauhan vertaistukipuhelin on maksuton ja palvelee ympäri vuoden. Surunauhan vertaistuellisen nettikeskustelun löydät osoitteesta https://surunauha.net/login

 

Surunauha ry sosiaalisessa mediassa: