040 545 8954 toimisto@surunauha.net

Savonlinna

Vertaistukea itsemurhan tehneiden läheisille, Savonlinna syksy 2019

 

Savonlinnan vertaistukiryhmä aloittaa yhdellä kokoontumisella 28.10.2019 klo 18-20, ja jatkuu tarvittaessa toisella tapaamisella joulukuussa.

PAIKKA: Linnalan alakerrassa (seniorikeskus) osoitteessa Sotilaspojankatu 7, Savonlinna.

Ryhmässä on mahdollista jakaa ajatuksia muiden saman kokeneiden kesken luottamuksellisessa, vertaistuellisessa seurassa. Vertaisohjaajana toimii Suvi Laurikainen.

Tapaamiset ovat muodoltaan avoimia eli mukaan voi tulla kesken kauden ja erikseen ilmoittamatta, vaikka yhdellekin kerralle. Laitathan kuitenkin tekstiviestin ohjaajalle, että olet tulossa: 044 019 0560.

Lämpimästi tervetuloa!

Jos jokin ryhmään osallistumisessa mietityttää, voit tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin ryhmistä tästä.

Ilmoittaudu kiinnostuneeksi tulevista ryhmistä lähialueellasi alla olevaa nappia painamalla. Voit myös soittaa toimistolle. Laitamme sinulle viestiä, kun uusia ryhmiä alkaa. 

 

Olen kiinnostunut uusista ryhmistä

 


 

Voit tiedustella vertaistukea myös toimistoltamme 040 545 8954 tai toimisto@surunauha.net. Vastaamme arkisin klo 9-15. Vertaistukipuhelua voit pyytää lähettämällä tekstiviestin ”Tukipuhelu” numeroon 045 130 8603. Vertaistukijamme soittaa sinulle lähipäivinä, viimeistään viikon kuluessa. Tekstiviestin hinta määräytyy puhelinliittymäsi mukaan. Surunauhan vertaistukipuhelin on maksuton ja palvelee ympäri vuoden. Surunauhan vertaistuellisen nettikeskustelun löydät osoitteesta https://surunauha.net/login

 

Surunauha ry sosiaalisessa mediassa: