040 545 8954 toimisto@surunauha.net

Rovaniemi

Vertaistukiryhmä itsemurhan tehneiden läheisille

Surunauhan Rovaniemen vertaistukiryhmä on tauolla, mutta Lapin ensi- ja turvakoti aloittaa ammatillisesti ohjatun, suljetun vertaistukiryhmän syksyllä 2019:

Syksyllä 2019 on alkamassa ammatillisesti ohjattu, suljettu vertaistukiryhmä henkilöille, joiden läheinen (puoliso, veli, sisar, vanhempi tai muu läheinen) on kuollut itsemurhan kautta. Läheisen kuolemasta on kulunut vähintään 6 kuukautta ennen ryhmän alkua.

Ryhmä alkaa 24.9.2019, ja kokoontuu viikoittain joka tiistai klo 17-19, yhteensä 10 kertaa, lisäksi seurantatapaaminen maaliskuussa 2020. Ryhmä kokoontuu Rovaniemellä Lapin ensi- ja turvakodin tiloissa.

Ryhmään mahtuu 6 hakijaa, jotka valikoituvat haastattelujen perusteella. Lähetä vapaamuotoinen hakemus 9.9.2019 mennessä sähköpostitse kriisikeskus@lapinensijaturvakoti.fi tai soita Suville/ Marjolle (tiedot alla). Otamme yhteyttä heti hakemuksen saavuttua ja sovimme haastatteluajasta. Ryhmä on maksuton.

Suvi Ylitolonen, kriisityöntekijä 040-511 7929 suvi.ylitolonen@lapinensijaturvakoti.fi
Marjo Hoisko, kriisityöntekijä 040-750 7077 marjo.hoisko@lapinensijaturvakoti.fi

Ryhmän esite.

 

Henkilökohtainen vertaistuki

Surunauhan kautta voi toivoa henkilökohtaista tukihenkilöä. Tukihenkilöt ovat vertaistukijan peruskoulutuksemme saaneita vertaisia, joilla on oma kokemus läheisen itsemurhasta. Välitämme tukihenkilötapaamiset toimistomme kautta. Ota yhteyttä: p. 040 545 8954 tai toimisto@surunauha.net niin kerromme lisää.

Ilmoittaudu kiinnostuneeksi tulevista ryhmistä lähialueellasi alla olevaa nappia painamalla. Voit myös soittaa toimistolle. Laitamme sinulle viestiä, kun uusia ryhmiä alkaa. Jos jokin ryhmään osallistumisessa mietityttää, voit tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin ryhmistä tästä.

 

Olen kiinnostunut uusista ryhmistä

 


Voit tiedustella vertaistukea myös toimistoltamme 040 545 8954 tai toimisto@surunauha.net. Vastaamme arkisin klo 9-15. Vertaistukipuhelua voit pyytää lähettämällä tekstiviestin ”Tukipuhelu” numeroon 045 130 8603. Vertaistukijamme soittaa sinulle lähipäivinä, viimeistään viikon kuluessa. Tekstiviestin hinta määräytyy puhelinliittymäsi mukaan. Surunauhan vertaistukipuhelin on maksuton ja palvelee ympäri vuoden. Surunauhan vertaistuellisen nettikeskustelun löydät osoitteesta https://surunauha.net/login

 

Surunauha ry sosiaalisessa mediassa: