Surunauhan ryhmät ja tilaisuudet jatkuvat 15.8. alkaen. Etätukea on saatavilla netissä ja puhelimitse, lue lisää tästä! Voit myös soittaa toimistolle 0447519916 (ark. klo 9-15). Toimisto on suljettuna lomien vuoksi 20.–24.7.

Lahti

Lahdessa toimii vertaistukiryhmä ja on myös mahdollisuus kahdenkeskiseen vertaistukeen.
HUOM! Tarvitsemme Lahteen uusia vertaistukijoita, lue lisää koulutuksistamme täällä.

 

Avoin vertaistukiryhmä itsemurhan tehneiden läheisille, kevät 2020, Lahti

TAPAAMISET: 8.1. / 5.2. / 4.3. / 1.4. / 6.5. ja 3.6.2020
AIKA: keskiviikko klo 17.30 – 19.30 (kerran kuussa)
PAIKKA: Mariankatu 16 B, kokoustila Foibe

Vertaistukiryhmä on tarkoitettu itsemurhan kautta läheisensä menettäneille. Ryhmässä on mahdollista jakaa ajatuksia muiden saman kokeneiden kesken luottamuksellisessa, vertaistuellisessa seurassa. Voit tulla myös kuuntelemaan. Ohjaajina toimivat Surunauhan koulutuksen saanut vertaistukija Mona ja kriisiterapeutti, diakoniatyöntekijä Merja Lahden seurakuntayhtymästä.

Ryhmä on muodoltaan avoin eli mukaan voi tulla kesken kauden ja erikseen ilmoittamatta, vaikka yhdellekin kerralle. Ryhmä on osallistujille maksuton. Lämpimästi tervetuloa!

Jos jokin ryhmään osallistumisessa mietityttää, voit tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin ryhmistä tästä.

 

Kehoterapeuttiset keinot tunteiden säätelyssä -työpaja, LAHTI

AIKA: to 19.3.2020 klo 18-20
PAIKKA: Lahti, ilmoitetaan tarkemmin myöhemmin
ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIETOA: www.surunauha.net/lahti20

Miltä tunteet tuntuvat kehossa? Miten tunteiden säätelyä voi harjoitella kehollisin ja voimavarakeskeisin keinoin?

Tunteet kuuluvat olennaisesti elämään ja ihmisenä olemiseen. Surunauha ry järjestää työpajan, jossa tutustutaan omien tunteiden tunnistamiseen ja säätelyyn ohjattujen harjoitusten ja keskustelun kautta. Työpaja on tarkoitettu läheisensä itsemurhan kautta menettäneille. Mukaan mahtuu max. 10 henkilöä. Ota mukaasi vaatteet, joissa sinun on mukava liikkua ja halutessasi muistiinpanovälineet. Et tarvitse aiempaa kokemusta vastaavasta.

Työpajan ohjaa Sanna Laukkanen. Koulutukseltaan Sanna on sosionomi (AMK), joka on opiskellut monipuolisesti erilaisia kehollisen työskentelyn menetelmiä ja suorittaa parhaillaan ratkaisukeskeisen lyhytterapeutin pätevyyttä.

Lämpimästi tervetuloa!
Ilmoittautuminen


Henkilökohtainen vertaistuki itsemurhan tehneiden läheisille

Surunauhan kautta voi toivoa henkilökohtaista tukihenkilöä. Tukihenkilöt ovat vertaistukijan koulutuksemme saaneita vertaisia, joilla on oma kokemus läheisen itsemurhasta. Välitämme tukihenkilötapaamiset toimistomme kautta. Ota yhteyttä: p. 040 545 8954 tai toimisto@surunauha.net niin kerromme lisää.

 

Ilmoittaudu kiinnostuneeksi tulevista ryhmistä lähialueellasi alla olevaa nappia painamalla. Voit myös soittaa toimistolle. Laitamme sinulle viestiä, kun uusia ryhmiä alkaa.

Olen kiinnostunut tulevista ryhmistä lähialueellani

 


Voit tiedustella vertaistukea myös toimistoltamme 040 545 8954 tai toimisto@surunauha.net. Vastaamme arkisin klo 9-15. Vertaistukipuhelua voit pyytää lähettämällä tekstiviestin ”Tukipuhelu” numeroon 045 130 8603. Vertaistukijamme soittaa sinulle lähipäivinä, viimeistään viikon kuluessa. Tekstiviestin hinta määräytyy puhelinliittymäsi mukaan. Surunauhan vertaistukipuhelin on maksuton ja palvelee ympäri vuoden. Surunauhan vertaistuellisen nettikeskustelun löydät osoitteesta https://surunauha.net/login