Kouvola

Vertaistukiryhmä

Kouvolan vertaistukiryhmä on tauolla.
Oletko kiinnostunut toimimaan Surunauhan vapaaehtoisena vertaistukijana? Lue lisää koulutuksistamme täältä.

 

Henkilökohtainen vertaistuki

Surunauhan kautta voi toivoa myös henkilökohtaista tukihenkilöä. Tukihenkilöt ovat vertaistukijan peruskoulutuksemme saaneita vertaisia, joilla on oma kokemus läheisen itsemurhasta. Välitämme tukihenkilötapaamiset toimistomme kautta. Ota yhteyttä: p. 040 545 8954 tai toimisto@surunauha.net niin kerromme lisää ja tarkistamme tämähetkisen tilanteen. Osa vertaistukijoistamme voi myös matkustaa hiukan kauemmaksikin. Alueen vertaistukijoita:

Taina, Kouvola ja Kaakkois-Suomi

Isäni teki itsemurhan keväällä 2011. Ilmaan jäi kuitenkin monta avointa kysymystä, joihin en koskaan saa vastauksia. Surutyön lisäksi mielessä pyörivät asiat, että olisiko meidän pitänyt tehdä jotain toisin? Näiden asioiden ja mietteiden kanssa on pakko oppia elämään, ja apuna siinä on ollut toinen vertainen, saman kokenut ihminen. Alkuun tuntui käsittämättömältä kun sanottiin ajan kulumisen auttavan, mutta niin se nyt kuitenkin on tehnyt. Suru muuttaa muotoaan ja sen kanssa oppii elämään. Oma kokemus siitä, ettei alkuun ollut saatavissa vertaistukea helposti, on saanut minut mukaan vertaistukitoimintaan.

Haluan tarjota vertaistukea sinulle, jota on koskettanut suuri suru ja menetys. Asun Kouvolassa, ja olen valmis liikkumaan koko Kaakkois-Suomen alueella tarpeen mukaan.

 

Voit tiedustella vertaistukea myös toimistoltamme 040 545 8954 tai toimisto@surunauha.net. Vastaamme arkisin klo 9-15. Vertaistukipuhelua voit pyytää lähettämällä tekstiviestin ”Tukipuhelu” numeroon 045 130 8603. Vertaistukijamme soittaa sinulle lähipäivinä, viimeistään viikon kuluessa. Tekstiviestin hinta määräytyy puhelinliittymäsi mukaan. Surunauhan vertaistukipuhelin on maksuton ja palvelee ympäri vuoden. Surunauhan vertaistuellisen nettikeskustelun löydät osoitteesta https://surunauha.net/login