Jos haluaisit puhua jonkun kanssa juuri nyt, voit soittaa arkisin klo 9–15 numeroihin 📞044 751 9916 (Teppo)
tai 📞044 977 9428 (Liisa), tai ympärivuorokautiseen MIELI ry:n kriisipuhelimeen 09 2525 0111.

Kouvola

Vertaistukiryhmä

Kouvolan vertaistukiryhmä on tauolla.
Oletko kiinnostunut toimimaan Surunauhan vapaaehtoisena vertaistukijana? Lue lisää koulutuksistamme täältä.
Jos jokin ryhmään osallistumisessa mietityttää, voit tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin ryhmistä tästä.

 

Henkilökohtainen vertaistuki

Surunauhan kautta voi toivoa myös henkilökohtaista tukihenkilöä. Tukihenkilöt ovat vertaistukijan peruskoulutuksemme saaneita vertaisia, joilla on oma kokemus läheisen itsemurhasta. Välitämme tukihenkilötapaamiset toimistomme kautta. Ota yhteyttä: p. 040 545 8954 tai toimisto@surunauha.net niin kerromme lisää ja tarkistamme tämähetkisen tilanteen. Osa vertaistukijoistamme voi myös matkustaa hiukan kauemmaksikin. Alueen vertaistukijoita:

Taina, Kouvola ja Kaakkois-Suomi

Isäni teki itsemurhan keväällä 2011. Ilmaan jäi kuitenkin monta avointa kysymystä, joihin en koskaan saa vastauksia. Surutyön lisäksi mielessä pyörivät asiat, että olisiko meidän pitänyt tehdä jotain toisin? Näiden asioiden ja mietteiden kanssa on pakko oppia elämään, ja apuna siinä on ollut toinen vertainen, saman kokenut ihminen. Alkuun tuntui käsittämättömältä kun sanottiin ajan kulumisen auttavan, mutta niin se nyt kuitenkin on tehnyt. Suru muuttaa muotoaan ja sen kanssa oppii elämään. Oma kokemus siitä, ettei alkuun ollut saatavissa vertaistukea helposti, on saanut minut mukaan vertaistukitoimintaan.

Haluan tarjota vertaistukea sinulle, jota on koskettanut suuri suru ja menetys. Asun Kouvolassa, ja olen valmis liikkumaan koko Kaakkois-Suomen alueella tarpeen mukaan.

 

Ilmoittaudu kiinnostuneeksi tulevista ryhmistä lähialueellasi alla olevaa nappia painamalla. Voit myös soittaa toimistolle. Laitamme sinulle viestiä, kun uusia ryhmiä alkaa.

Olen kiinnostunut tulevista ryhmistä lähialueellani

 


 

Voit tiedustella vertaistukea myös toimistoltamme 040 545 8954 tai toimisto@surunauha.net. Vastaamme arkisin klo 9-15. Vertaistukipuhelua voit pyytää lähettämällä tekstiviestin ”Tukipuhelu” numeroon 045 130 8603. Vertaistukijamme soittaa sinulle lähipäivinä, viimeistään viikon kuluessa. Tekstiviestin hinta määräytyy puhelinliittymäsi mukaan. Surunauhan vertaistukipuhelin on maksuton ja palvelee ympäri vuoden. Surunauhan vertaistuellisen nettikeskustelun löydät osoitteesta https://surunauha.net/login