Kemi-Tornio

Tukea itsemurhan tehneiden läheisille -tilaisuus Torniossa

Torstai 15.11.2018 klo 18-20
Meän Talo, Vapaudenkatu 19, Tornio
Ilmoittautuminen

MIELI-KEHO-HENGITYS ITSESÄÄTELYN TUKENA

Ihminen reagoi elämän tapahtumiin kokonaisvaltaisesti. Stressaavat tapahtumat tuntuvat ajatuksissa, tunteissa ja tallentuvat myös kehoon erilaisina tuntemuksina ja toimintahäiriöinä. Illan työpajassa tutustumme mieli – keho – hengitys kokonaisuuteen. Tutustumme helppoihin kehollisiin ja hengitysharjoitteisiin sekä mielikuvien käyttöön itsesäätelyn avuksi. Harjoitteet ovat käyttökelpoisia stressin purkuun ja itsensä rauhoittamiseen. Lopuksi yhteistä keskustelua sekä kokemusten jakoa.

Surunauha ry:n tilaisuus on tarkoitettu läheisen itsemurhan kokeneille. Ohjaajana toimii työnohjaaja, toimintaterapeutti Minna Koivula. Lisätietoa hänestä ja menetelmistä: www.ilosta.fi. Mukana illassa myös Surunauhan vertaistukija Minttu.

Voit osallistua juuri sellaisena kuin olet ja riippumatta siitä, koska olet läheisesi menettänyt. Mukaan saa tulla vain kuuntelemaankin. Tilaisuuteen voi tulla myös kauempana asuvat. Tarjoamme kahvit ja pientä purtavaa. Iltaan on vapaa pääsy.

Ilmoittaudu mukaan: https://fi.surveymonkey.com/r/Tornio2018

 

Voit tiedustella vertaistukea myös toimistoltamme 040 545 8954 tai toimisto@surunauha.net. Vastaamme arkisin klo 9-15. Vertaistukipuhelua voit pyytää lähettämällä tekstiviestin ”Tukipuhelu” numeroon 045 130 8603. Vertaistukijamme soittaa sinulle lähipäivinä, viimeistään viikon kuluessa. Tekstiviestin hinta määräytyy puhelinliittymäsi mukaan. Surunauhan vertaistukipuhelin on maksuton ja palvelee ympäri vuoden. Surunauhan vertaistuellisen nettikeskustelun löydät osoitteesta https://surunauha.net/login