040 545 8954 toimisto@surunauha.net

Kemi-Tornio

Vertaistukiryhmä itsemurhan tehneiden läheisille Kemissä

RYHMÄ ON TÄYNNÄ
Kemissä aloittaa maaliskuussa Toivon polulla -vertaistukiryhmä itsemurhan tehneiden läheisille. Ryhmän järjestävät Kriisikeskus Turvapoiju (Meri-Lapin mielenterveysseura ry) ja Surunauha ry. Ryhmän toiminta pohjautuu ammatillisesti ohjattuun vertaistukeen, ja sen ohjaajina ovat kriisityöntekijä Kaisa Turvapoijusta ja vertaistukija Minttu Surunauha ry:stä.

 

Jos jokin ryhmään osallistumisessa mietityttää, voit tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin ryhmistä tästä.

 

Oletko kiinnostunut toimimaan Surunauhan vapaaehtoisena vertaistukijana? Lue lisää koulutuksistamme täältä.

Ilmoittaudu kiinnostuneeksi tulevista ryhmistä lähialueellasi alla olevaa nappia painamalla. Voit myös soittaa toimistolle. Laitamme sinulle viestiä, kun uusia ryhmiä alkaa.

Olen kiinnostunut uusista ryhmistä

 


 

Voit tiedustella vertaistukea myös toimistoltamme 040 545 8954 tai toimisto@surunauha.net. Vastaamme arkisin klo 9-15. Vertaistukipuhelua voit pyytää lähettämällä tekstiviestin ”Tukipuhelu” numeroon 045 130 8603. Vertaistukijamme soittaa sinulle lähipäivinä, viimeistään viikon kuluessa. Tekstiviestin hinta määräytyy puhelinliittymäsi mukaan. Surunauhan vertaistukipuhelin on maksuton ja palvelee ympäri vuoden. Surunauhan vertaistuellisen nettikeskustelun löydät osoitteesta https://surunauha.net/login

 

Surunauha ry sosiaalisessa mediassa: