Jos haluat keskustella tilanteestasi, soita Surunauhan numeroon 044 977 9428 (ark. 9-15). Ympärivuorokautinen MIELI ry:n kriisipuhelin palvelee numerossa 09 2525 0111.

HUOM! Jos lähialueeltasi ei juuri nyt löydy sopivaa ryhmää, tutustu myös verkkoryhmiimme ja -tilaisuuksiimme: https://surunauha.net/verkkotilaisuudet. Voit myös jättää yhteystietosi, niin ilmoitamme sinulle, kun lähialueellasi järjestetään vertaistukitapahtumia: https://surunauha.net/uudetryhmat

Karstula

Oletko kiinnostunut toimimaan Surunauhan vapaaehtoisena vertaistukijana? Lue lisää koulutuksistamme täältä.

Vertaistukiryhmä itsemurhan tehneiden läheisille Karstulassa syksyllä 2022

AIKA: 16.10.2022 / 6.11. / 4.12. klo 13–15 
PAIKKA:
Punainen tupa, Koulutie 34, Karstula
ILMOITTAUTUMINEN: tekstiviestillä tai soittamalla numeroon 044 479 7013

Lämpimästi tervetuloa Surunauhan vertaistukiryhmään Karstulassa. Ryhmä aloittaa 16.10. ja kokoontuu kerran kuukaudessa. Ryhmää ohjaavat Surunauha ry:n koulutetut vertaistukijat Juha, Marja-Liisa ja Seija. Ryhmässä on mahdollista jakaa ajatuksia muiden saman kokeneiden kesken luottamuksellisessa, vertaistuellisessa seurassa.
 
Ryhmä aloittaa avoimena, eli voit osallistua kerran, tai jatkaa ryhmässä ja osallistua kaikille kerroille. Ryhmään ovat tervetulleita myös Karstulan naapurikunnissa asuvat.
 

Jos jokin ryhmiin osallistumisessa mietityttää, voit tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin ryhmistä tästä.

 


 

Henkilökohtainen vertaistuki

Surunauhan kautta voi toivoa henkilökohtaista tukihenkilöä. Tukihenkilöt ovat vertaistukijan peruskoulutuksemme saaneita vertaisia, joilla on oma kokemus läheisen itsemurhasta. Välitämme tukihenkilötapaamiset toimistomme kautta. Ota yhteyttä: p. 040 545 8954 tai toimisto@surunauha.net niin kerromme lisää.

Ilmoittaudu kiinnostuneeksi tulevista ryhmistä lähialueellasi alla olevaa nappia painamalla. Voit myös soittaa toimistolle. Laitamme sinulle viestiä, kun uusia ryhmiä alkaa.

 

Voit tiedustella vertaistukea myös toimistoltamme 040 545 8954 tai toimisto@surunauha.net. Vastaamme arkisin klo 9-15. Vertaistukipuhelua voit pyytää lähettämällä tekstiviestin ”Tukipuhelu” numeroon 045 130 8603. Vertaistukijamme soittaa sinulle lähipäivinä, viimeistään viikon kuluessa. Tekstiviestin hinta määräytyy puhelinliittymäsi mukaan. Surunauhan vertaistukipuhelin on maksuton ja palvelee ympäri vuoden. Surunauhan vertaistuellisen nettikeskustelun löydät osoitteesta https://surunauha.net/login