040 545 8954 toimisto@surunauha.net

Jyväskylä

Oletko kiinnostunut toimimaan Surunauhan vapaaehtoisena vertaistukijana? Lue lisää koulutuksistamme täältä.

 

Tilaisuus itsemurhan tehneiden läheisille


AIKA
: maanantai 25.11.2019 klo 18 – 20
PAIKKA: Kriisikeskus Mobile, Asemakatu 2 (2.krs), 40100 Jyväskylä
ILMOITTAUTUMINEN: Surunauhan toimistolle p. 040 545 8954 / toimisto@surunauha.net

Järjestämme Jyväskylässä lämminhenkisen tilaisuuden läheisen itsemurhan kokeneille. Tilaisuuden ohjaavat Surunauha ry:n vertaistukija Hannele, jolla on oma kokemus läheisen itsemurhasta, sekä Surunauhan työntekijä Teppo Kupias. Tule tapaamaan muita saman kokeneita.

Ohjelmassa mm. tietoa itsemurhasta ja sen vaikutuksista läheisiin, vertaistuen esittelyä, omakohtaisia kokemuksia ja keskustelua. Voit osallistua riippumatta siitä, milloin tai kenet läheisesi olet menettänyt. Mukaan saa tulla vain kuuntelemaankin. Tarjoamme kahvit ja pientä purtavaa. Ilmoittaudu tilaisuuteen tekstiviestillä ”Jyväskylän tilaisuus” numeroon 0405458954.

 

 

Lasten ja nuorten sururyhmä

PAIKKA: Tarkentuu myöhemmin
AIKA: syksy 2019
ILMOITTAUTUMINEN: surunauha.net/jkylasuru
Jyväskylässä aloittaa toiminnallisia menetelmiä hyödyntävä sururyhmä läheisensä menettäneille lapsille tai nuorille. Menetys voi olla tapahtunut esimerkiksi sairauden tai itsemurhan kautta. Menetyksen muodolla ei ole merkitystä – suru on kuitenkin yhteinen.Riippuen osallistujien määrästä ja ikäjakaumasta perustetaan joko 7–12-vuotiaiden ryhmä tai 13–18-vuotiaiden ryhmä. Voit siis ilmoittautua ryhmään, jos olet 7–18-vuotias, ja olet menettänyt läheisesi.
Ryhmä aloittaa syksyllä 2019, päivämäärät ja aika tarkentuu myöhemmin. Ilmoittautuminen ei vielä sido osallistumaan, mutta kerromme ilmoittautuneille heti, kun päivämäärät varmistuvat.
Ohjaajina ryhmässä toimivat koulutetut vertaistukijat Päivi Soikkeli ja Hannele Torniainen. Ryhmän järjestää Surunauha ry. Ohjaajat ottavat vielä yhteyttä kaikkiin ilmoittautuneisiin.
Lämpimästi tervetuloa mukaan! 🙂

ILMOITTAUTUMINEN: surunauha.net/jkylasuru

Ilmoittaudu kiinnostuneeksi tulevista ryhmistä lähialueellasi alla olevaa nappia painamalla. Voit myös soittaa toimistolle. Laitamme sinulle viestiä, kun uusia ryhmiä alkaa.

Olen kiinnostunut uusista ryhmistä

 


Voit tiedustella vertaistukea myös toimistoltamme 040 545 8954 tai toimisto@surunauha.net. Vastaamme arkisin klo 9-15. Vertaistukipuhelua voit pyytää lähettämällä tekstiviestin ”Tukipuhelu” numeroon 045 130 8603. Vertaistukijamme soittaa sinulle lähipäivinä, viimeistään viikon kuluessa. Tekstiviestin hinta määräytyy puhelinliittymäsi mukaan. Surunauhan vertaistukipuhelin on maksuton ja palvelee ympäri vuoden. Surunauhan vertaistuellisen nettikeskustelun löydät osoitteesta https://surunauha.net/login

 

Surunauha ry sosiaalisessa mediassa: