Tukea on saatavilla myös netissä ja puhelimitse! Voit myös soittaa toimistolle 0447519916 (ark. klo 9-15).
Surunauha ry suosittelee kasvomaskin käyttöä ryhmissä ja tilaisuuksissa.

Joensuu

Läheisten ilta verkossa (Pohjois-Karjalan alue)

AIKA: ke 7.12.2020 klo 18-20
PAIKKA: Järjestetään verkossa.
ILMOITTAUTUMINEN:
Verkkotilaisuuteen ilmoittautuminen sähköpostilla vertaistuki@surunauha.net – lähetämme ilmoittautuneille osallistumislinkin ja osallistumisohjeet.

Järjestämme verkossa tilaisuuden läheisen itsemurhan kokeneille 7.12.2020 klo 18. Tilaisuus on pääasiassa pohjoiskarjalaisille, mutta tilaisuuteen voi osallistua myös muualta Suomesta. Tilaisuuden ohjaavat Surunauha ry:n työntekijä Teppo Kupias, toiminnanjohtaja Minna Turunen (Pohjois-Karjalan mielenterveysomaiset – FinFami ry) sekä Surunauhan vertaistukijat Kaisa ja Päivi, joilla on oma kokemus läheisen itsemurhasta. Illan aiheina mm. tietoa itsemurhasta ja sen vaikutuksista läheisiin, vertaistuen esittelyä, omakohtaisia kokemuksia ja keskustelua. Verkkotilaisuuteen ilmoittautuminen sähköpostilla vertaistuki@surunauha.net – lähetämme ilmoittautuneille osallistumislinkin ja osallistumisohjeet.

Voit tutustua Zoom-alustan käyttöön etukäteen tästä: https://surunauha.net/zoom-ohje/

 

Vertaistukiryhmä itsemurhan tehneiden läheisille, Joensuu (alkuvuosi 2021)

Joensuussa aloittaa 2021 alkuvuodesta vertaistukiryhmä, kun ilmoittautuneita on tarpeeksi. Ryhmää ohjaavat Surunauha ry:n vertaistukijat. Ryhmän toteutus (kasvokkain vai etänä) valitaan lähempänä ajankohtaa. Voit jo ilmoittautua ryhmään tästä: https://pokka.kukunori.fi/surunauha/joensuu21

 

 

 

Jos jokin ryhmään osallistumisessa mietityttää, voit tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin ryhmistä tästä.

Ilmoittaudu kiinnostuneeksi tulevista ryhmistä lähialueellasi alla olevaa nappia painamalla. Voit myös soittaa toimistolle. Laitamme sinulle viestiä, kun uusia ryhmiä alkaa.

Olen kiinnostunut tulevista ryhmistä lähialueellani

 


 

Voit tiedustella vertaistukea toimistoltamme 040 545 8954 tai toimisto@surunauha.net. Vastaamme arkisin klo 9-15. Vertaistukipuhelua voit pyytää lähettämällä tekstiviestin ”Tukipuhelu” numeroon 045 130 8603. Vertaistukijamme soittaa sinulle lähipäivinä, viimeistään viikon kuluessa. Tekstiviestin hinta määräytyy puhelinliittymäsi mukaan. Surunauhan vertaistukipuhelin on maksuton ja palvelee ympäri vuoden. Surunauhan vertaistuellisen nettikeskustelun löydät osoitteesta https://surunauha.net/login