Surunauhan ryhmät ja tilaisuudet jatkuvat 15.8. alkaen. Lisäksi tukea on saatavilla netissä ja puhelimitse, lue lisää tästä! Voit myös soittaa toimistolle 0447519916 (ark. klo 9-15).

Joensuu

Taidehetki itsemurhan tehneiden läheisille Joensuussa (Peruttu! Siirtyy myöhempään ajankohtaan!)

AIKA: ke 13.11.2019 klo 17.30 – 20 (Peruttu! Siirtyy myöhempään ajankohtaan!)
PAIKKA: Siltakatu 20 A 41, Joensuun Reumayhdistys ry
ILMOITTAUTUMINEN: ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYNYT

Surunauha ry järjestää taidehetken läheisensä itsemurhan kautta menettäneille keskiviikkona 13.11.2019 klo 17.30 osoitteessa Siltakatu 20 A 41, Joensuu. Myös muualla asuvat ovat lämpimästi tervetulleita.

Taidehetki tarjoaa sinulle mahdollisuuden pysähtyä rentoutumisen, hiljentymisen ja luovan työskentelyn kautta kuuntelemaan ja kohtaamaan omia sisäisiä tuntemuksiasi. Työskentelymme lähtökohtana on kysymys: Mitä minulle kuuluu – juuri nyt? Vertaistuen kannattelemana ja kokemuksellisen toiminnan kautta voit saada uutta näkökulmaa ja löytää uusia tapoja työstää suruasi.

Tule rohkeasti mukaan, sellaisena kuin olet. Osallistumisesi ei edellytä sinulta mitään erityistaitoja. Osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Työpajan ohjaa ryhmätaideterapeutti Mari Vallemaa. Työpaja on osallistujille maksuton.

(Joensuun taidehetki 13.11. on peruttu! Siirtyy myöhempään ajankohtaan!)

Oletko kiinnostunut toimimaan Surunauhan vapaaehtoisena vertaistukijana? Lue lisää koulutuksistamme täältä.

Jos jokin ryhmään osallistumisessa mietityttää, voit tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin ryhmistä tästä.

Ilmoittaudu kiinnostuneeksi tulevista ryhmistä lähialueellasi alla olevaa nappia painamalla. Voit myös soittaa toimistolle. Laitamme sinulle viestiä, kun uusia ryhmiä alkaa.

Olen kiinnostunut tulevista ryhmistä lähialueellani

 


 

Voit tiedustella vertaistukea toimistoltamme 040 545 8954 tai toimisto@surunauha.net. Vastaamme arkisin klo 9-15. Vertaistukipuhelua voit pyytää lähettämällä tekstiviestin ”Tukipuhelu” numeroon 045 130 8603. Vertaistukijamme soittaa sinulle lähipäivinä, viimeistään viikon kuluessa. Tekstiviestin hinta määräytyy puhelinliittymäsi mukaan. Surunauhan vertaistukipuhelin on maksuton ja palvelee ympäri vuoden. Surunauhan vertaistuellisen nettikeskustelun löydät osoitteesta https://surunauha.net/login