Jos haluaisit puhua jonkun kanssa juuri nyt, voit soittaa arkisin klo 9–15 numeroihin 📞044 751 9916 (Teppo)
tai 📞044 977 9428 (Liisa), tai ympärivuorokautiseen MIELI ry:n kriisipuhelimeen 09 2525 0111. Surunauhan toimisto on kiinni maanantaina 9.5.

Joensuu

 

Verkkovertaistaistukiryhmä itsemurhan tehneiden läheisille, Joensuu (alkuvuosi 2021) RYHMÄ TÄYNNÄ

Joensuussa aloittaa 2021 alkuvuodesta vertaistukiryhmä, kun ilmoittautuneita on tarpeeksi. Ryhmää ohjaavat Surunauha ry:n vertaistukijat. Ryhmän toteutetaan etänä zoom-alustalla. Ryhmä on nyt täynnä.

 

Jos jokin ryhmään osallistumisessa mietityttää, voit tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin ryhmistä tästä.

Ilmoittaudu kiinnostuneeksi tulevista ryhmistä lähialueellasi alla olevaa nappia painamalla. Voit myös soittaa toimistolle. Laitamme sinulle viestiä, kun uusia ryhmiä alkaa.

Olen kiinnostunut tulevista ryhmistä lähialueellani

Läheisten ilta verkossa (Pohjois-Karjalan alue)

AIKA: ma 7.12.2020 klo 18-20
PAIKKA: Järjestetään verkossa.
ILMOITTAUTUMINEN:
Verkkotilaisuuteen ilmoittautuminen sähköpostilla vertaistuki@surunauha.net – lähetämme ilmoittautuneille osallistumislinkin ja osallistumisohjeet.

Järjestämme verkossa tilaisuuden läheisen itsemurhan kokeneille 7.12.2020 klo 18. Tilaisuus on pääasiassa pohjoiskarjalaisille, mutta tilaisuuteen voi osallistua myös muualta Suomesta. Tilaisuuden ohjaavat Surunauha ry:n työntekijä Teppo Kupias, toiminnanjohtaja Minna Turunen (Pohjois-Karjalan mielenterveysomaiset – FinFami ry) sekä Surunauhan vertaistukijat Kaisa ja Päivi, joilla on oma kokemus läheisen itsemurhasta. Illan aiheina mm. tietoa itsemurhasta ja sen vaikutuksista läheisiin, vertaistuen esittelyä, omakohtaisia kokemuksia ja keskustelua. Verkkotilaisuuteen ilmoittautuminen sähköpostilla vertaistuki@surunauha.net – lähetämme ilmoittautuneille osallistumislinkin ja osallistumisohjeet.

Voit tutustua Zoom-alustan käyttöön etukäteen tästä: https://surunauha.net/zoom-ohje/

 

 

 

 


 

Voit tiedustella vertaistukea toimistoltamme 040 545 8954 tai toimisto@surunauha.net. Vastaamme arkisin klo 9-15. Vertaistukipuhelua voit pyytää lähettämällä tekstiviestin ”Tukipuhelu” numeroon 045 130 8603. Vertaistukijamme soittaa sinulle lähipäivinä, viimeistään viikon kuluessa. Tekstiviestin hinta määräytyy puhelinliittymäsi mukaan. Surunauhan vertaistukipuhelin on maksuton ja palvelee ympäri vuoden. Surunauhan vertaistuellisen nettikeskustelun löydät osoitteesta https://surunauha.net/login