040 545 8954 toimisto@surunauha.net

Chatit itsemurhan tehneiden läheisille

Surunauha ry:n chatit itsemurhan tehneiden läheisille 30.12.2019 alkaen Tukinetissä: https://tukinet.net/teemat/laheisen-itsemurha-chat/live-discussions/ (tulevat chatit löytyvät linkin takaa avautuvan sivun alaosiosta)

Chat-ryhmien tulevat kokoontumiset: 24.2., 24.3., 29.4., 28.5. ja 16.6., aina klo 18-20. Chattiin voi tulla keskustelemaan vapaasti esimerkiksi läheisen itsemurhasta ja siihen liittyvistä aiheista ja tunteista tai esimerkiksi elämästä läheisen menetyksen jälkeen.

Surunauha ry aloittaa Tukinetissä chat-ryhmät 30.12.2019. Noin kuukauden välein iltaisin järjestettävät kahden tunnin mittaiset chatit on tarkoitettu itsemurhan tehneiden läheisille. Läheinen voi olla esimerkiksi perheenjäsen, ystävä, sukulainen tai tyttö- tai poikaystävä. Voit osallistua riippumatta siitä, kenet olet menettänyt tai milloin menetys on tapahtunut. Chattiin voi tulla keskustelemaan vapaasti esimerkiksi läheisen itsemurhaan liittyvistä ajatuksista ja tunteista tai elämästä läheisen menetyksen jälkeen. Ensimmäinen chat järjestetään 30.12.2019 klo 18–20. Lämpimästi tervetuloa keskustelemaan!

 

Chat-ryhmiä ohjaavat Surunauhan työntekijät ja/tai vapaaehtoiset vertaistukijat. Voit osallistua chattiin ilman ennakkoilmoittautumista. Muistathan kuitenkin ensin rekisteröityä Tukinettiin tästä: https://tukinet.net/rekisteroidy/. Osallistuminen edellyttää sisäänkirjautumisen Tukinet-tunnuksilla.

 

Surunauha ry:n chatit Tukinetissä: https://tukinet.net/teemat/laheisen-itsemurha-chat/live-discussions/

Chattien jälkeen keskustelut jatkuvat Surunauhan keskustelualueella: https://surunauha.net/login

Lisätietoja ja teknistä tukea chattiin voi kysyä 30.12. Surunauhan toimistolta Tepolta: vertaistuki@surunauha.net tai 0447519916

 

Surunauha ry sosiaalisessa mediassa: