Järjestämme joulukuussa 2024 MULLA ON IKÄVÄ -verkkovertaisryhmän n.15-21-vuotiaille, joilta on kuollut mihin tahansa kuolinsyyhyn läheinen, kuten perheenjäsen tai ystävä. Aiheena verkkovertaisryhmässä on läheisen menetys ja sen vaikutus omaan elämään. Ryhmän järjestäjänä toimivat Nuoret Lesket ryKäpy ry ja Nuori Suru -hanke.

RYHMÄN SISÄLTÖ

Ryhmän alussa tutustutaan toinen toisiimme ja luodaan turvallinen tila. Jokainen saa kertoa omasta tarinasta sen, minkä haluaa ja pystyy. Etsimme myös selviytymiskeinoja erilaisiin elämän hetkiin ja sosiaalisiin tilanteisiin, joissa suru on läsnä. Kartoitamme, kuinka löytää voimaa ja jaksamista omaan arkeen. Ryhmän ohjaajana toimii sosiaalipsykologi Kati Kärkkäinen.

Verkkotapaamiset keskiviikkoisin:

4.12. klo 16.30-18.30
11.12. klo 16.30-18.30
18.12. klo 16.30-18.30

Verkkotapaamisten lisäksi kokemuksia jaetaan kirjoittamalla Discordissa, suljetussa ryhmässä. Discord-ryhmä avataan viikkoa ennen ensimmäistä Webex-tapaamista eli 27.11. ja suljetaan pe 20.12.

Osallistujakokemuksia:

Oli lohduttavaa kuulla, että muut kamppailevat samojen asioiden kanssa, etten ole yksin. Oli myös mielenkiintoista huomata samoja piirteitä eri kertomuksissa.

Minulle on aina ollut helpompi puhua tunteista kirjoittamalla, joten discord sopi mainiosti. Etätapaamisten sisällötkin olivat kivoja, sillä oli vähän ohjattua toimintaa & silti sai keskustella vapaasti, jos halusi.

Pääsin kertomaan omista kokemuksistani ja ajatuksistani. Samalla kuulin myös muiden kokemuksia ja keinoja käsitellä surua.

Sain tietää muiden kokevan samoja tunteita ja olon, etten ole yksin.

HAKEMINEN

Ilmoittautuminen MULLA ON IKÄVÄ -verkkovertaisryhmään tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta. Ohjaaja on sinuun yhteydessä ennen ryhmän alkamista.

Hakulomake:
https://q.surveypal.com/2024-syksy-ilmo-Mulla-on-ikava

Ilmoittautuminen päättyy 25.11. 

Tule mukaan! <3

HUOM! Eikö ajankohta ole sinulle sopiva? Hakemus kannattaa lähettää myös siinä tapauksessa, että ajankohta ei sovi, mutta toivot pääseväsi myöhempään ryhmäkokoonpanoon. Ryhmiä
käynnistetään, kun hakijoita on koossa sopivasti.