Nuori suru -hanke ja Koala-ryhmä järjestävät yhteistyössä kahden kerran valokuvaustyöpajan 30.9. ja 7.10.2024 klo 17–19:00. Työpajan teemana ovat suru ja lohtu. Työpaja on suunnattu 16–35 -vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille.

Jokaisen suru on yhtä ainutlaatuinen kuin sormenjälki ja sen käsittelytavat voivat muovautua ajan saatossa. Valokuvaaminen voi olla yksi keino käsitellä surua ja siihen liittyviä, usein ristiriitaisiakin tunteita. Kuvat voivat tuoda lohtua surussa, ja olla tärkeä osa rakkaan läheisen muistelua. Kuvien avulla mahdollistuu myös oman surutarinan ja kokemuksien näkyväksi tekeminen. Valokuvaaminen voi olla myös terapeuttista.

Työpajassa tutkimme, kuinka valokuvaminen voi tehdä näkyväksi omaa surupolkua, toipumista ja lohdullisia hetkiä. Voiko toivoa löytyä myös surusta? Työpaja on osa marraskuussa järjestettävää Kokemusklubia, jossa valitsemanne valokuvaustyöpajan tuotokset pääsevät esille osana tapahtumassa järjestettävää valokuvanäyttelyä.

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta valokuvaamisesta, vaan kiinnostus aihetta kohtaan riittää! Työpajaa varten tarvitset kameralla varustetun älypuhelimen.

Työpajaa ohjaavat Nuori suru -hankkeen Virpi ja Koala-ryhmän Sinna

Mitä ja milloin?

30.9. Johdatus teemaan ja tehtävänanto.

7.10.  Kuvaamisprosessista keskustelua ja kuvien valinta Kokemusklubin valokuvanäyttelyyn.

Missä?  Teamsissä (saat linkin ilmoittautumisen jälkeen)

Ilmoittautuminen: Ilmoittautumislomake