Tutkimus- ja haastattelupyynnöt

 

Kiinnostava projekti: haluaisitko auttaa ja kertoa tarinasi videolla?

Toivoisitko voivasi kokemasi kautta auttaa toisia läheisensä itsemurhan kautta menettäneitä? Nyt siihen olisi kiinnostava mahdollisuus. Toteutamme Surunauha ry:ssä loppuvuodesta 2016 videon, jossa läheisensä itsemurhan kautta menettänyt kertoo oman tarinansa menetyksestään sekä vertaistukikokemuksistaan. Tarinasi tuo toivoa ja tulee auttamaan muita saman kokeneita – julkaisemme videon nettisivuillamme, Facebookissa ja Twitterissä.

Haemme n. 18-25 vuotiasta miestä tai naista, joka haluaa ja uskaltaa jakaa kokemuksensa. Olennaista on, että olet saanut vertaistukea Surunauha ry:n kautta joko vertaistukiryhmässä, puhelimessa tai henkilökohtaisesti tukihenkilöä tavaten niin, että olet kokenut sen merkitykselliseksi avuksi elämässäsi.

Video suunnitellaan kanssasi, eli se mistä videolla kerrot, mietitään kanssasi yhdessä etukäteen. Sinun ei siis tarvitse opetella mitään ulkoa, vaan se mistä kerrot, toteutetaan haastatteluna – saat puhua siitä, mistä tuntuu hyvältä puhua, eli mitään sellaista ei tarvitse kertoa, mikä tuntuu liian hankalalta. Tarkoitus on, että videon tekeminen on myös sinulle voimauttava kokemus. Videon tekijöiden, Annan ja Jussin kanssa on mukava tehdä töitä ja heidän kanssaan voidaan sopia osallistuminen juuri niin kuin itsestä hyvältä tuntuu.

Ota meihin Surunauhan toimistolle yhteyttä 31.10.16 mennessä, niin jutellaan lisää!

Ystävällisin terveisin,
Viivi, Jenna ja Teija Surunauhan toimistolta
p.040 545 8954
vertaistuki@surunauha.net

 

 

Tutkimuspyyntöjen postituslista

Haluatko sähköpostiisi tiedon tutkimuksista tai muista kyselyistä, joilla pyritään tavoittamaan itsemurhan tehneiden läheisiä? Surunauhan toimistolle tulee silloin tällöin pyyntöjä, jossa halutaan tavoittaa itsemurhan tehneiden läheisiä. Näissä saatetaan pyytää osallistumaan aihetta koskevan opinnäytetyön kyselyyn tai joskus pyynnöt koskevat esim. haastattelua lehteen tai puhujaa kokemusluentoon. Emme koskaan anna jäsentemme tietoja eteenpäin, mutta jos haluat itse tietoa näistä pyynnöistä, liity sähköpostilistallemme, jonne postitamme tiedon kaikista näistä kyselyistä. Saatuasi tiedon voit itse valita, mihin osallistut tai jätät osallistumatta. Sekä jäsenet että ei-jäsenet voivat liittyä postituslistalle. Liity postituslistallemme tästä.