Pieni Surukirjakauppa

 

Tilaamalla tuet Surunauhan toimintaa.

Nyt kaikki teokset edullisin hinnoin – jäsenille vielä edullisempi jäsenhinta. Hinta sisältää lisäksi postimaksun Suomessa. Tilaukset lähetetään paketin koosta riippuen joko postiennakolla tai suoraan kotiin (laskun kanssa) noin viikon kuluessa tilauksesta.

Seuraavia teoksia voi tilata kauttamme. Suoraan kirjatilauslomakkeeseen pääset tästä.


Katariina Vuori, Jonna Pulkkinen:
KOURALLINEN TABUJA – KERTOMUKSIA ITSEMURHASTA

Vuosittain noin tuhat suomalaista päättää elämänsä itse. Heidän lisäkseen arviolta kymmenkertainen joukko yrittää itsemurhaa. Kourallinen tabuja -teoksessa itsemurhaa yrittäneet kertovat, miksi he eivät halunneet enää elää – ja miten he ovat löytäneet elämänhalun uudelleen.
ATENA 2014 – 201 sivua
jäsenhinta 15 € / muille 20 €
Tilaa teos


Sari Forsström, Rauni Franski, Sirkka Tamminen (toim.):
SURUNAUHALLA SIDOTUT – LÄHEISEN ITSEMURHA JA VERTAISTUKI

Joka vuosi arviolta 1000 suomalaista tekee itsemurhan. He jättävät jälkeensä surevia läheisiä. Itsemurha herättää jäljelle jääneissä kysymyksiä, surua, syyllisyyttä ja häpeää. Teos käsittelee läheisen itsemurhaa ja kertoo, miten viiltävästä tuskasta voi selvitä, kun mahdollisuus hyvästijättöön on riistetty.
WSOY 2007 – 271 sivua
jäsenhinta 10 € / muille 15 €
Tilaa teos


Tuula Uusitalo:
YLI MAHDOTTOMAN – ITSEMURHA JA LÄHEINEN

Teos perustuu Uusitalon ansiokkaaseen väitöskirjaan. Haastatteluihin pohjautuva kirja käsittelee läheisen itsemurhan seurauksia, surua ja siitä toipumista. Kirja on tarkoitettu läheisensä itsemurhaa sureville sekä ammattilaisille auttajille.
EDITA 2007 – 225 sivua
jäsenhinta 15 € / muille 20 €
Tilaa teos


Eva Kanerva (toim.):
TOIVOA JA TUKEA ITSEMURHAKRIISISSÄ
Käytännöllisen teologian laitoksen vuosikirja 2008

Teos on tarkoitettu kaikille, jotka omakohtaisesti tai työnsä kautta ovat itsemurhakriisiä koskevien kysymysten äärellä. Teos koostuu yhdestätoista artikkelista, joita on työstetty Helsingin yliopiston ja Surunauhan yhteistyönä toteuttamassa seminaarissa.
Helsingin yliopisto, Käytännöllisen teologian laitos 2008 – 213 sivua
jäsenhinta 15 € / muille 20 €
Tilaa teos


Martti Lintunen:
ÄLÄ YRITÄ UNOHTAA

Lapsille, sekä aikuisille ja lapsille yhdessä luettavaksi suunnattu, valokuvin kuvitettu kirja käsittelee itsemurhaa ja surua. Kirja sisältää tehtäväsivuja, joille lapsi voi piirtää ja kirjoittaa ajatuksistaan.
Prometheus kustannus Oy 2010 – 71 sivua
jäsenhinta 15 € / muille 20 €
Tilaa teos


Tuuli Erkko ja Kirsi Ohraluoma:
SURU PUSEROSSA – LAPSEN JA NUOREN TUKEMINEN ITSEMURHAN JÄLKEEN

Opas vapaaehtoisille, ammattilaisille sekä perheille lasten ja nuorten tukemiseen itsemurhan jälkeen. Sisältää myös toiminnallisia harjoituksia. Vihkonen on tuotettu Vertaistukitoiminnan kehittämisprojekti VERTIn aikana.
Surunauha ry 2007 – 34 sivua
jäsenhinta 5 € / muille 8 €
Tilaa teos


Seppo Nissilä (
säv. san. sov.):
CD-single: SINÄ JAKSANUT ET JATKAA

Levy tuo lohtua ja anteeksiantoa itsemurhaan kuolleiden läheisille ja muille kanssakulkijoille. Eero Sinikanteleen laulama, puhutteleva laulu auttaa ymmärtämään ja näkemään ihmisen lähellämme.
Jäsenhinta 5 € / muille 8 €
Tilaa teos

Tilaa kaikkia teoksia tästä.