Tukea on saatavilla myös netissä ja puhelimitse! Voit myös soittaa toimistolle 0447519916 (ark. klo 9-15).
Surunauha ry suosittelee kasvomaskin käyttöä ryhmissä ja tilaisuuksissa. Surunauhan toimisto suljettuna 23.11.2020.

Lämminhenkinen läheisten ilta verkossa 13.8.

Läheisten ilta torstaina 13.8. klo 18–19.30 netissä Zoom-alustalla. Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse: vertaistuki@surunauha.net

Järjestämme netissä lämminhenkisen tilaisuuden läheisen itsemurhan kokeneille. Tilaisuuden ohjaavat Surunauha ry:n vertaistukija, jolla on oma kokemus läheisen itsemurhasta, sekä Surunauhan työntekijä Teppo Kupias.

Elokuun läheisten ilta on avoin keskusteluilta, jossa osallistujat voivat jakaa vapaasti ajatuksiaan ja omakohtaisia kokemuksiaan. Voit osallistua riippumatta siitä, milloin tai kenet läheisesi olet menettänyt. Mukaan saa tulla vain kuuntelemaankin.