Surunauhan tilaisuudet ja vertaistukiryhmien kokoontumiset on koronavirustilanteen vuoksi toistaiseksi peruttu – lähitapaamisiin siirrytään taas 15.8. alkaen. Etätukea on saatavilla netissä ja puhelimitse, lue lisää tästä! Voit myös soittaa toimistolle 0447519916 (ark. klo 9-15).

Vertaistukiryhmä ja läheisten ilta elokuussa Seinäjoella!

Läheisten ilta 20.8.2020

Järjestämme Seinäjoella tilaisuuden läheisen itsemurhan kokeneille 20.8.2020 klo 18 Järjestötalolla (Kauppakatu 1, 2 krs. 60100 Seinäjoki) . Tilaisuuden ohjaavat Surunauha ry:n työntekijä Teppo Kupias, kriisityöntekijä Minna Rintala Kriisikeskus Mobilesta sekä Surunauhan vertaistukija Heli, jolla on oma kokemus läheisen itsemurhasta. Illan aiheina mm. tietoa itsemurhasta ja sen vaikutuksista läheisiin, vertaistuen esittelyä, omakohtaisia kokemuksia ja keskustelua. Ilmoittautumiset sähköpostilla vertaistuki@surunauha.net tai puhelimitse 0447519916.

Toivon polulla -vertaistukiryhmä itsemurhan tehneiden läheisille (syksy 2020)

TAPAAMISET: keskiviikkoisin klo 18–20 kahden viikon välein 9.9. alkaen, 20.1. asti.
PAIKKA:
Järjestötalo (Paulan Sali), Kauppakatu 1, 2 krs. 60100 Seinäjoki
LMOITTAUTUMINEN:
https://surunauha.net/seinajoki20

Seinäjoella aloittaa syyskuussa 2020 uusi vertaistukiryhmä itsemurhan tehneiden läheisille. Ryhmän järjestävät Kriisikeskus Mobile Seinäjoki ja Surunauha ry. Ryhmässä hyödynnetään Toivon polulla -ryhmämallia.

Ryhmässä on mahdollista jakaa ajatuksia muiden saman kokeneiden kesken luottamuksellisessa, vertaistuellisessa seurassa. Ryhmää ohjaavat Surunauhan vertaistukija Heli sekä kriisityöntekijä Minna Rintala Kriisikeskus Mobilesta.

Ryhmämuoto on ns. suljettu eli siihen ilmoittaudutaan etukäteen ja samat henkilöt kokoontuvat joka kerta. Osallistujilta toivotaan sitoutumista joka kerralle. Kaikkiin ilmoittautuneisiin ollaan yhteydessä alkusyksystä.

Haluamme huolehtia siitä, että ryhmä on turvallinen kaikille. Tulethan kokoontumisiin terveenä ja flunssattomana.

Jos jokin ryhmään osallistumisessa mietityttää, voit tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin ryhmistä tästä.