Surunauhan ryhmät ja tilaisuudet jatkuvat 15.8. alkaen. Lisäksi tukea on saatavilla netissä ja puhelimitse, lue lisää tästä! Voit myös soittaa toimistolle 0447519916 (ark. klo 9-15).

Vertaistukiryhmä ja läheisten ilta lokakuussa Seinäjoella!

Huom! Aiemmin ilmoitettu 20.8. tilaisuus peruttu ja siirtynyt järjestettäväksi 6.10.

 

Läheisten ilta 6.10.2020

PAIKKA: Järjestötalo (Paulan Sali), Kauppakatu 1, 2 krs. 60100 Seinäjoki
LMOITTAUTUMINEN: 
sähköpostilla vertaistuki@surunauha.net tai tekstiviestillä ”Seinäjoen tilaisuus” numeroon 0447519916
Järjestämme Seinäjoella tilaisuuden läheisen itsemurhan kokeneille 6.10.2020 klo 18 Järjestötalolla (Kauppakatu 1, 2 krs. 60100 Seinäjoki) . Tilaisuuden ohjaavat Surunauha ry:n työntekijä Teppo Kupias, kriisityöntekijä Minna Rintala Kriisikeskus Mobilesta sekä Surunauhan vertaistukija Anne-Leena, jolla on oma kokemus läheisen itsemurhasta. Illan aiheina mm. tietoa itsemurhasta ja sen vaikutuksista läheisiin, vertaistuen esittelyä, omakohtaisia kokemuksia ja keskustelua. Ilmoittautumiset sähköpostilla vertaistuki@surunauha.net tai puhelimitse 0447519916.

Toivon polulla -vertaistukiryhmä itsemurhan tehneiden läheisille (syksy 2020)

TAPAAMISET: keskiviikkoisin klo 18–20 kahden viikon välein 21.10. alkaen, 10.3. asti.
PAIKKA: 
Järjestötalo, Kauppakatu 1, 2 krs. 60100 Seinäjoki
LMOITTAUTUMINEN: 
https://surunauha.net/seinajoki20

Seinäjoella aloittaa syyskuussa 2020 uusi vertaistukiryhmä itsemurhan tehneiden läheisille. Ryhmän järjestävät Kriisikeskus Mobile Seinäjoki ja Surunauha ry. Ryhmässä hyödynnetään Toivon polulla -ryhmämallia.

Ryhmässä on mahdollista jakaa ajatuksia muiden saman kokeneiden kesken luottamuksellisessa, vertaistuellisessa seurassa. Ryhmää ohjaavat Surunauhan vertaistukija Anne-Leena sekä kriisityöntekijä Minna Rintala Kriisikeskus Mobilesta.

Ryhmämuoto on ns. suljettu eli siihen ilmoittaudutaan etukäteen ja samat henkilöt kokoontuvat joka kerta. Osallistujilta toivotaan sitoutumista joka kerralle. Kaikkiin ilmoittautuneisiin ollaan yhteydessä alkusyksystä.

Haluamme huolehtia siitä, että ryhmä on turvallinen kaikille. Tulethan kokoontumisiin terveenä ja flunssattomana.