Huom! Espoon ryhmäkerta 17.1.2022 peruttu koronarajoitusten vuoksi.
Jos haluaisit puhua jonkun kanssa juuri nyt, voit soittaa arkisin klo 9–15 numeroihin 📞044 751 9916 (Teppo)
tai 📞044 977 9428 (Liisa), tai ympärivuorokautiseen MIELI ry:n kriisipuhelimeen 09 2525 0111. HH

Jottei kukaan jäisi yksin – Surunauhan etätukeen mahdollisuus eri kanavissa!

Surunauhan vertaistukiryhmät ovat toistaiseksi tauolla vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi, mutta vertaistukeen on mahdollisuus netissä ja puhelimitse:

 

Verkkovertaistukiryhmä aloittaa 8.4.

  • Surunauha ry järjestää verkossa vertaistukiryhmän, johon osallistutaan omalla puhelimella/tietokoneella. Ryhmä toteutetaan ryhmävideopuheluna Zoom-alustalla. Osallistujien tarvitsee vain ladata Zoom-sovellus puhelimelle ja liittyä ryhmään ohjaajan lähettämän linkin kautta. Kaikki ilmoittautuneet haastatellaan vielä ennen ryhmän alkua. Ryhmän koko on 5-7 henkilöä. Ryhmä kokoontuu kerran viikossa keskiviikkoisin 8.4. alkaen klo 18-20 kuusi kertaa. Ryhmään osallistuminen edellyttää älypuhelinta, jolle voi ladata Zoom-sovelluksen tai tietokonetta, jossa on käytössä web-kamera. Ilmoittautuminen ja lisätietoja: https://pokka.kukunori.fi/surunauha/nettiryhma20

 

Chat-ryhmät Tukinetissä joka tiistai:

 

Surunauhan keskustelualue

  • Osoitteessa https://surunauha.net/login voit kirjautua Surunauhan keskustelualueellle, jossa voit jakaa ajatuksiasi muiden saman kokeneiden kanssa tai lukea muiden kokemuksista.

 

Vertaistukijan soittoa voi pyytää tämän lomakkeen kautta: https://fi.surveymonkey.com/r/tukipuhelu

Voit myös soittaa Surunauhan toimistolle arkisin klo 9–15 numeroon 044 751 9916.

 

Lisäksi nettisivuilta löytyy läheisten kertomuksia sekä lehtiarkisto, josta löytyvät aiemmin ilmestyneet Surunauhan jäsenlehdet.