Tukea on saatavilla myös netissä ja puhelimitse! Voit myös soittaa toimistolle arkisin 9–15 numeroon 0447519916.

Verkkovertaistukiryhmä itsemurhan tehneiden läheisille aloittaa 8.4. Ilmoittaudu mukaan!

Surunauha ry järjestää verkossa vertaistukiryhmän, johon osallistutaan omalla puhelimella/tietokoneella. Ryhmä toteutetaan ryhmävideopuheluna Zoom-alustalla. Osallistujien tarvitsee vain ladata Zoom-sovellus puhelimelle ja liittyä ryhmään ohjaajan lähettämän linkin kautta. Kaikki ilmoittautuneet haastatellaan vielä ennen ryhmän alkua. Ryhmän koko on 5-7 henkilöä. Ryhmä kokoontuu kerran viikossa keskiviikkoisin 8.4. alkaen klo 18-20 kuusi kertaa. Ryhmään osallistuminen edellyttää älypuhelinta, jolle voi ladata Zoom-sovelluksen tai tietokonetta, jossa on käytössä web-kamera.

https://pokka.kukunori.fi/surunauha/nettiryhma20

Yksi kommentti artikkeliin ”Verkkovertaistukiryhmä itsemurhan tehneiden läheisille aloittaa 8.4. Ilmoittaudu mukaan!”

Kommentointi on suljettu.