Jos haluaisit puhua jonkun kanssa juuri nyt, voit soittaa arkisin klo 9–15 numeroihin 📞044 751 9916 (Teppo)
tai 📞044 977 9428 (Liisa), tai ympärivuorokautiseen MIELI ry:n kriisipuhelimeen 09 2525 0111.

Vertaistuellisia tilaisuuksia Porissa ja Helsingissä, ilmoittaudu mukaan!

Helsingissä järjestetään kaksi tilaisuutta:

Ilta läheisille, HELSINKI


AIKA: pe 27.3.2020 klo 18-20
PAIKKA: Naapuruustila 2 Kalliolan setlementtitalossa, Sturenkatu 11, Helsinki
ILMOITTAUTUMINEN: https://surunauha.net/helsinki20

Surunauha ry järjestää vertaistuellisen, lämminhenkisen keskustelutilaisuuden itsemurhan tehneiden läheisille Helsingissä 27.3. klo 18-20 Kalliolan setlementtitalon Naapuruustila 2:ssa (Sturenkatu 11). Tilaisuuden ohjaa Surunauha ry:n työntekijä Teppo Kupias ja mukana myös Surunauhan vertaistukija Jennina, jolla on oma kokemus läheisen itsemurhasta.

Vapaamuotoisen ja keskustelupainotteisen illan aiheina mm. itsemurhat ja itsemurhamenetys sekä vertaistuki. Voit osallistua juuri sellaisena kuin olet ja riippumatta siitä, milloin tai kenet läheisesi olet menettänyt. Mukaan saa tulla vain kuuntelemaankin. Tarjoamme kahvit ja pientä purtavaa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Ilmoittautumiset: https://surunauha.net/helsinki20 tai puhelimitse/tekstiviestillä 044 751 9916.

 

Ilta lapsen menettäneille, HELSINKI


AIKA: pe 17.4.2020 klo 18-20
PAIKKA: Naapuruustila 2 Kalliolan setlementtitalossa, Sturenkatu 11, Helsinki
ILMOITTAUTUMINEN: https://surunauha.net/helsinki20

Surunauha ry järjestää vertaistuellisen, lämminhenkisen keskustelutilaisuuden itsemurhan kautta lapsen menettäneille. Tilaisuus järjestetään Helsingissä 17.4. klo 18-20 Kalliolan setlementtitalon Naapuruustila 2:ssa (Sturenkatu 11). Tilaisuuden ohjaa Surunauha ry:n työntekijä Teppo Kupias ja mukana myös Surunauhan vertaistukija Soili.

Vapaamuotoisen ja keskustelupainotteisen illan aiheina mm. itsemurhat ja itsemurhamenetys sekä vertaistuki. Voit osallistua juuri sellaisena kuin olet ja riippumatta siitä, milloin menetyksesi on tapahtunut. Mukaan saa tulla vain kuuntelemaankin. Tarjoamme kahvit ja pientä purtavaa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Ilmoittautumiset: https://surunauha.net/helsinki20 tai puhelimitse/tekstiviestillä 044 751 9916.

 

Ilta läheisen menettäneille, PORI


AIKA: tiistai 24.3.2020 klo 18-20
PAIKKA: Yhteisötalo Otava, Otavankatu 5A, 28100 Pori
ILMOITTAUTUMINEN: tekstiviestillä ”Porin tilaisuus” numeroon 044 751 9916, tai sähköpostitse vertaistuki@surunauha.net

 

Surunauha ry järjestää vertaistuellisen, lämminhenkisen keskustelutilaisuuden itsemurhan tehneiden läheisille. Tilaisuus järjestetään Porissa, Yhteisötalo Otavassa tiistaina 24.3. klo 18-20 (Otavankatu 5A). Tilaisuuden ohjaa Surunauha ry:n työntekijä Teppo Kupias ja mukana myös Surunauhan vertaistukija Monica.

Vapaamuotoisen ja keskustelupainotteisen illan aiheina mm. itsemurhat ja itsemurhamenetys sekä vertaistuki. Voit osallistua juuri sellaisena kuin olet ja riippumatta siitä, milloin tai kenet läheisesi olet menettänyt. Mukaan saa tulla vain kuuntelemaankin. Tarjoamme kahvit ja pientä purtavaa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Ilmoittautumiset: puhelimitse/tekstiviestillä 044 751 9916 tai sähköpostitse vertaistuki@surunauha.net.