Jos haluaisit puhua jonkun kanssa juuri nyt, voit soittaa arkisin klo 9–15 numeroihin 📞044 751 9916 (Teppo)
tai 📞044 977 9428 (Liisa), tai ympärivuorokautiseen MIELI ry:n kriisipuhelimeen 09 2525 0111.

LAHTI, työpaja to 19.3.

Kehoterapeuttiset keinot tunteiden säätelyssä -työpaja, LAHTI

AIKA: to 19.3.2020 klo 18-20
PAIKKA: Lahti, ilmoitetaan tarkemmin myöhemmin
ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIETOA: www.surunauha.net/lahti20

Miltä tunteet tuntuvat kehossa? Miten tunteiden säätelyä voi harjoitella kehollisin ja voimavarakeskeisin keinoin?

Tunteet kuuluvat olennaisesti elämään ja ihmisenä olemiseen. Surunauha ry järjestää työpajan, jossa tutustutaan omien tunteiden tunnistamiseen ja säätelyyn ohjattujen harjoitusten ja keskustelun kautta. Työpaja on tarkoitettu läheisensä itsemurhan kautta menettäneille. Mukaan mahtuu max. 10 henkilöä. Ota mukaasi vaatteet, joissa sinun on mukava liikkua ja halutessasi muistiinpanovälineet. Et tarvitse aiempaa kokemusta vastaavasta.

Työpajan ohjaa Sanna Laukkanen. Koulutukseltaan Sanna on sosionomi (AMK), joka on opiskellut monipuolisesti erilaisia kehollisen työskentelyn menetelmiä ja suorittaa parhaillaan ratkaisukeskeisen lyhytterapeutin pätevyyttä.

Lämpimästi tervetuloa!
Ilmoittautuminen