040 545 8954 toimisto@surunauha.net

Ilta läheisille, Varkaus

AIKA: ti 14.1.2020 klo 18-20
PAIKKA: Olohuone, Kauppakatu 13, Varkaus
ILMOITTAUTUMINEN: tekstari ”Varkauden tilaisuus” p. 040 545 8954 tai sähköpostilla vertaistuki@surunauha.net

Itsemurhaan liittyvän surun käsittelyn kannalta on ensiarvoisen tärkeää tiedostaa, että menetyskokemus ja siihen liittyvä suru ovat tapahtumina aina yksilöllisiä ja ettei ole olemassa mitään oikeaa tai väärää tapaa surra. Suruprosessin kulkuakaan ei voi koskaan ennakoida. Itsemurhasuruun liittyy usein vaikeita tunteita. Tieto lisää ymmärrystä, ravistellen samalla itsemurhatapahtumaan liittyvää mystiikkaa ja salailua. Asioiden avoin kohtaaminen ja käsittely helpottaa läheisten tuskaa, auttaa sopeutumaan menetykseen ja antaa voimavaroja jaksamiseen. Jokaisella on oikeus täysipainoiseen elämään – traumaattisista kokemuksista huolimatta. Kipeä surun kokemus elämäntapahtumana voi syvimmillään olla avain henkilökohtaiseen kasvuun.

Surunauha ry:n tilaisuus on tarkoitettu läheisen itsemurhan kokeneille. Illan järjestää Surunauha ry:n kouluttaja ja vertaistukija Mari Vallemaa. Mukana myös vertaistukiryhmän ohjaaja Tuija.
Mukaan saa tulla vain kuuntelemaankin. Vapaa pääsy.
Ilmoittautumiset tekstiviestillä Surunauhan toimistolle p. 040 545 8954.

 

Surunauha ry sosiaalisessa mediassa: