Tukea on saatavilla myös netissä ja puhelimitse! Voit myös soittaa toimistolle arkisin 9–15 numeroon 0447519916.

Kajaanissa tänään 4.12. tilaisuus itsemurhan tehneiden läheisille

AIKA: keskiviikko 4.12.2019 klo 18–20
PAIKKA: Keskustan seurakuntakoti, Kirkkokatu 26, Kajaani

Järjestämme tilaisuuden läheisen itsemurhan kokeneille ja muille aiheesta kiinnostuneille Kajaanissa 4.12.. Tilaisuuden ohjaa Surunauha ry:n työntekijä Teppo Kupias, mukana diakonissa Anneli Kemppainen Kajaanin seurakunnasta sekä Surunauhan vertaistukija Anne, jolla on oma kokemus läheisen itsemurhasta.

Illan aiheina mm. tietoa itsemurhasta ja sen vaikutuksista läheisiin, vertaistuen esittelyä, omakohtaisia kokemuksia ja keskustelua. Voit osallistua juuri sellaisena kuin olet ja riippumatta siitä, milloin tai kenet läheisesi olet menettänyt. Mukaan saa tulla vain kuuntelemaankin. Tarjoamme kahvit ja pientä purtavaa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Voit halutessasi ilmoittautua tilaisuuteen lähettämällä tekstiviestin ”Kajaanin tilaisuus” numeroon 044 751 9916. Olet tervetullut myös ilmoittautumatta.

Vuoden 2020 alussa Kajaanissa aloittaa myös uusi vertaistukiryhmä, tiedotamme pian lisää. Voit jo ilmoittautua kiinnostuneeksi ryhmästä jättämällä yhteystietosi (https://surunauha.net/uudetryhmat). Ilmoittautuminen kiinnostuneeksi, ei vielä sido sinua osallistumaan ryhmään.