Tukea on saatavilla myös netissä ja puhelimitse! Voit myös soittaa toimistolle arkisin 9–15 numeroon 0447519916.

Tuettu virkistysloma elokuussa 2020

Elokuussa 2020 järjestetään Liikuntakeskus Pajulahdessa tuettu virkistysloma itsemurhan tai henkirikoksen kautta läheisensä menettäneille aikuisille. Surunauha järjestää loman yhdessä Huoma ry:n kanssa. Osallistujilta ei edellytetä kummankaan yhdistyksen jäsenyyttä.

Yhteinen loma on 23.28.8.2020. Tuetun loman hinta osallistujalle on 20€ /vuorokausi ja hinta sisältää täyshoidon kahden hengen huoneessa, sekä virkistävää ohjelmaa. Loma on tarkoitettu aikuisille, joten lastenohjelmaa tai –hoitoa ei ole tarjolla. Loma toteutetaan yhteistyössä Maaseudun terveys- ja lomahuolto ry:n (MTLH) kanssa.

Tuetun loman ohjelma on pääasiassa liikuntaa ja virkistystä. Iltaisin voi halutessaan osallistua ryhmään, jota ohjaa vertaistukihenkilö. Huomaathan, että tuettu loman tarkoitus ei ole tarjota keskusteluapua surussa – mikäli toivot sen tyyppistä tukea itsellesi, löydät sitä Surunauhan vertaistuesta tai vertaistukiviikonloppu Vesovasta.

Veikkaus tukee lomajärjestöjen toimintaa sillä periaatteella, että kaikilla tulee olla oikeus lepoon ja virkistykseen  – myös heillä, joilla vaikean elämäntilanteen vuoksi on haasteita päästä lomailemaan. Lomajärjestöt järjestävät vuosittain kymmeniä kotimaan lomia, jonne osallistujat valitaan sosiaalisin, taloudellisin ja terveydellisin perustein.

Lisätiedot ja hakeminen: https://surunauha.net/tuettu-loma/