Jos haluaisit puhua jonkun kanssa juuri nyt, voit soittaa arkisin klo 9–15 numeroihin 📞044 751 9916 (Teppo)
tai 📞044 977 9428 (Liisa), tai ympärivuorokautiseen MIELI ry:n kriisipuhelimeen 09 2525 0111.

Tuettu virkistysloma elokuussa 2020

Elokuussa 2020 järjestetään Liikuntakeskus Pajulahdessa tuettu virkistysloma itsemurhan tai henkirikoksen kautta läheisensä menettäneille aikuisille. Surunauha järjestää loman yhdessä Huoma ry:n kanssa. Osallistujilta ei edellytetä kummankaan yhdistyksen jäsenyyttä.

Yhteinen loma on 23.28.8.2020. Tuetun loman hinta osallistujalle on 20€ /vuorokausi ja hinta sisältää täyshoidon kahden hengen huoneessa, sekä virkistävää ohjelmaa. Loma on tarkoitettu aikuisille, joten lastenohjelmaa tai –hoitoa ei ole tarjolla. Loma toteutetaan yhteistyössä Maaseudun terveys- ja lomahuolto ry:n (MTLH) kanssa.

Tuetun loman ohjelma on pääasiassa liikuntaa ja virkistystä. Iltaisin voi halutessaan osallistua ryhmään, jota ohjaa vertaistukihenkilö. Huomaathan, että tuettu loman tarkoitus ei ole tarjota keskusteluapua surussa – mikäli toivot sen tyyppistä tukea itsellesi, löydät sitä Surunauhan vertaistuesta tai vertaistukiviikonloppu Vesovasta.

Veikkaus tukee lomajärjestöjen toimintaa sillä periaatteella, että kaikilla tulee olla oikeus lepoon ja virkistykseen  – myös heillä, joilla vaikean elämäntilanteen vuoksi on haasteita päästä lomailemaan. Lomajärjestöt järjestävät vuosittain kymmeniä kotimaan lomia, jonne osallistujat valitaan sosiaalisin, taloudellisin ja terveydellisin perustein.

Lisätiedot ja hakeminen: https://surunauha.net/tuettu-loma/