040 545 8954 toimisto@surunauha.net

AIKA: tiistai 12.11.2019 klo 17.30 – 19.30
PAIKKA: Park Hotel Turku (Jugend-Sali), Rauhankatu 1, Turku

Tule tapaamaan muita saman kokeneita Turussa 12.11. järjestettävään lämminhenkiseen tilaisuuteen läheisen itsemurhan kokeneille. Tilaisuuden ohjaavat Surunauha ry:n koulutetut vertaistukijat Katri ja Silja, joilla molemmilla on oma kokemus läheisen itsemurhasta, sekä Surunauhan työntekijä Teppo Kupias.

Ohjelmassa mm. tietoa itsemurhasta ja sen vaikutuksista läheisiin, vertaistuen esittelyä, omakohtaisia kokemuksia ja keskustelua. Voit osallistua juuri sellaisena kuin olet ja riippumatta siitä, milloin tai kenet läheisesi olet menettänyt. Mukaan saa tulla vain kuuntelemaankin. Tarjoamme kahvit ja pientä purtavaa. Voit ilmoittautua tilaisuuteen lähettämällä tekstiviestin Surunauhan toimiston numeroon 0405458954.

Lisäksi järjestämme yhdessä Turun kriisikeskuksen 31.10. kanssa tilaisuuden sisaruksen tai läheisen ystävän menettäneille. Lue lisää: https://surunauha.net/turku

Surunauha ry sosiaalisessa mediassa: