Jos haluaisit puhua jonkun kanssa juuri nyt, voit soittaa arkisin klo 9–15 numeroihin 📞044 751 9916 (Teppo)
tai 📞044 977 9428 (Liisa), tai ympärivuorokautiseen MIELI ry:n kriisipuhelimeen 09 2525 0111.

Vi söker frivilliga stödpersoner

Vi söker frivilliga stödpersoner, som har själv mist någon genom självmord. Vi hoppas att minst ett år har gått sedan din närståendes självmord. Vi förutsätter ingen särskild professionell bakgrund. Vi betalar inte lön men vi ersätter den frivilliges rese- och telefonkostnader. Sorgbandet rf grundades år 1997 med syfte att stöda de efterlevande och att främja öppenheten om självmord. Verksamhetens grundidé är att vi som har varit eller är i samma situation stöder varandra. Föreningen har stödgrupper runtom i landet, en diskussionsforum i nätet, en stödtelefon och ett landsomfattande veckoslut Vesova varje höst.

Ansök här: https://fi.surveymonkey.com/r/utbildningsorgbandet