Jos haluaisit puhua jonkun kanssa juuri nyt, voit soittaa arkisin klo 9–15 numeroihin 📞044 751 9916 (Teppo)
tai 📞044 977 9428 (Liisa), tai ympärivuorokautiseen MIELI ry:n kriisipuhelimeen 09 2525 0111.

Seinäjoella vertaistukea itsemurhan tehneiden läheisille syksyllä 2019

Järjestämme Seinäjoella ensin kaikille avoimen tilaisuuden 20.8.2019. Tilaisuuden jälkeen syyskuussa aloittaa vertaistukiryhmä, johon on ilmoittautuminen, tiedot alla! Lämpimästi tervetuloa mukaan sekä tilaisuuteen että ryhmään!

 

Tilaisuus itsemurhan tehneiden läheisille, Seinäjoki

AIKA: tiistai 20.8.2019 klo 18.00 – 19.30
PAIKKA: Kriisikeskus Mobile Seinäjoki, Kauppakatu 15 C 14, Seinäjoki

Järjestämme tilaisuuden läheisen itsemurhan kokeneille ja muille aiheesta kiinnostuneille. Tilaisuuden ohjaavat Surunauha ry:n työntekijä Teppo Kupias, kriisityöntekijä Minna Rintala Kriisikeskus Mobilesta sekä Surunauhan vertaistukija Heli, jolla on oma kokemus läheisen itsemurhasta. Illan aiheina mm. tietoa itsemurhasta ja sen vaikutuksista läheisiin, vertaistuen esittelyä, omakohtaisia kokemuksia ja keskustelua. Voit osallistua juuri sellaisena kuin olet ja riippumatta siitä, milloin tai kenet läheisesi olet menettänyt. Mukaan saa tulla vain kuuntelemaankin. Tarjoamme kahvit ja pientä purtavaa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Voit halutessasi ilmoittautua tilaisuuteen lähettämällä tekstiviestin numeroon 040 545 8954. Olet tervetullut myös ilmoittautumatta.

 

 

Vertaistukiryhmä itsemurhan tehneiden läheisille, Seinäjoki

 

ILMOITTAUTUMINEN RYHMÄÄNhttps://fi.surveymonkey.com/r/seinajoki19

Seinäjoella aloittaa syyskuussa 2019 uusi vertaistukiryhmä itsemurhan tehneiden läheisille. Voit osallistua riippumatta siitä kenet olet menettänyt, tai milloin menetyksesi on tapahtunut. Ryhmä aloittaa syyskuussa ja kokoontuu joka toinen keskiviikko klo 18-20 Järjestötalossa Seinäjoella (Kauppakatu 1, 2. krs, 60100 SEINÄJOKI). Ryhmän kokoontumiskerrat: 11.9., 25.9., 9.10., 23.10., 6.11., 20.11., 4.12. ja 18.12 sekä jatkotapaaminen tammi-helmikuussa.

Ryhmässä on mahdollista jakaa ajatuksia muiden saman kokeneiden kesken luottamuksellisessa, vertaistuellisessa seurassa. Ryhmää ohjaavat Surunauhan koulutuksen saanut vertaistukija Heli sekä kriisityöntekjä Minna Rintala Kriisikeskus Mobilesta.

Ryhmämuoto on ns. suljettu eli siihen ilmoittaudutaan etukäteen ja samat henkilöt kokoontuvat joka kerta. Osallistujilta toivotaan sitoutumista joka kerralle. Kaikkiin ilmoittautuneisiin ollaan yhteydessä alkusyksystä.

Jos jokin ryhmään osallistumisessa mietityttää tai haluaisit kysyä jotain, voit olla yhteydessä Surunauhan toimistolle Teppoon, vertaistuki@surunauha.net / 044 751 9916.
Hakuaika päättyy 6.9.2019 tai kun ryhmä on täysi. Ryhmänohjaajat vielä soittavat kaikille hakijoille. Lämpimästi tervetuloa ryhmään!
ILMOITTAUTUMINEN RYHMÄÄNhttps://fi.surveymonkey.com/r/seinajoki19