040 545 8954 toimisto@surunauha.net

Tilaisuus itsemurhan tehneiden läheisille, Hämeenlinna

AIKA: keskiviikko 8.5.2019 klo 17.30 – 19.30
PAIKKA: FinFami, Suomen Kasarmi, rakennus 2, huone 117, Hämeenlinna

Järjestämme tilaisuuden läheisen itsemurhan kokeneille. Tilaisuuden ohjaavat Surunauha ry:n koulutetut vertaistukijat Erja ja Merja, joilla molemmilla on oma kokemus läheisen itsemurhasta. Mukana myös Surunauhan työntekijä Teppo Kupias.

Ohjelmassa mm. tietoa itsemurhasta ja sen vaikutuksista läheisiin, vertaistuen esittelyä, omakohtaisia kokemuksia ja keskustelua. Voit osallistua juuri sellaisena kuin olet ja riippumatta siitä, milloin tai kenet läheisesi olet menettänyt. Mukaan saa tulla vain kuuntelemaankin. Tarjoamme kahvit ja pientä purtavaa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Surunauha ry sosiaalisessa mediassa: