040 545 8954 toimisto@surunauha.net

Vertaistukiryhmä itsemurhan tehneiden läheisille Kemissä

ILMOITTAUTUMINEN: kaisa.lauri@turvapoiju.fi tai 040 544 1750
AIKA: 26.3.3019 alkaen klo 17.30 Kriisikeskus Turvapoijussa. Ryhmä kokoontuu viikoittain tiistaisin klo 17.30 – 19.30, 9 kertaa + yksittäinen jatkotapaaminen elokuussa 2019.
PAIKKA: Kriisikeskus Turvapoiju, Kaivokatu 5, 94100 Kemi

Kemissä aloittaa Toivon polulla -vertaistukiryhmä itsemurhan tehneiden läheisille. Ryhmän järjestävät Kriisikeskus Turvapoiju (Meri-Lapin mielenterveysseura ry) ja Surunauha ry. Ryhmän toiminta pohjautuu ammatillisesti ohjattuun vertaistukeen, ja sen ohjaajina ovat kriisityöntekijä Kaisa Turvapoijusta ja vertaistukija Minttu Surunauha ry:stä.

Ryhmän tavoitteina ovat mm. mm. äkillisen menetyksen aiheuttamien tunteiden, ajatusten ja kokemusten käsitteleminen ja jakaminen luottamuksellisessa vertaisryhmässä;  kriisin pitkittymisen ja sairastumisen ehkäiseminen sekä selviytymiskeinojen ja voimavarojen tunnistaminen ja vahvistaminen ja uusien näkökulmien löytäminen. Sisällöissä otetaan huomioon osallistujien toiveet ja odotukset. Menetelminä ryhmässä ovat lyhyet alustukset, ryhmäkeskustelut – myös pienryhmissä tai pareittain ja rentoutumisharjoitukset.

Ohjaajat soittaa vielä kaikille ilmoittautuneille. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan <3

ILMOITTAUTUMINEN ryhmään: kaisa.lauri@turvapoiju.fi tai 040 544 1750

Lisätietoja Meri-Lapin mielenterveysseuran sivuilla: https://www.mielenterveysseurat.fi/merilappi/2019/02/17/toivon-polulla-ryhma-alkaa-26-3-2019/

Surunauha ry sosiaalisessa mediassa: