Vertaistukiryhmä 2019 kevät, Vaasa

TAPAAMISET: 15.1., 12.2., 5.3., 16.4. ja 14.5.2019
AIKA: tiistai klo 17.30–19.00 (kerran kuussa)
PAIKKA: seurakuntakeskus, Vaasanpuistikko 3, 3. krs

Vertaistukiryhmä on tarkoitettu itsemurhan kautta läheisensä menettäneille. Ryhmässä on mahdollista jakaa ajatuksia muiden saman kokeneiden kesken luottamuksellisessa, vertaistuellisessa seurassa. Kaikki tunteet ovat ryhmässä sallittuja, ja puhua voi omien voimavarojen mukaisesti. Voit tulla myös kuuntelemaan. Ryhmään voi osallistua, vaikkei asuisi saman kaupungin tai kunnan alueella, eikä osallistuminen edellytä Surunauhan jäsenyyttä.Ryhmänohjaajina toimivat Surunauhan kouluttamat vertaistukijat Anneli Hänninen ja Soile Karppi.

Ryhmä on muodoltaan avoin eli mukaan voi tulla kesken kauden ja erikseen ilmoittamatta, vaikka yhdellekin kerralle. Lisätietoja tarvittaessa ohjaajilta: surunauha.vaasa@gmail.com tai p. 044 556 4748.