Avoin vertaistukiryhmä itsemurhan tehneiden läheisille, Espoo

TAPAAMISET: 15.1., 12.2., 12.3., 9.4. ja 7.5.2019
AIKA: tiistai klo 17-19 (kerran kuussa)
PAIKKA: Sellon kirjasto, kokoustila Mauri, 2 krs. Leppävaarankatu 9 

Vertaistukiryhmä on tarkoitettu itsemurhan kautta läheisensä menettäneille. Ryhmässä on mahdollista jakaa ajatuksia muiden saman kokeneiden kesken luottamuksellisessa, vertaistuellisessa seurassa. Kaikki tunteet ovat ryhmässä sallittuja, ja puhua voi omien voimavarojen mukaisesti. Voit tulla myös kuuntelemaan. Ryhmään voi osallistua, vaikkei asuisi saman kaupungin tai kunnan alueella, eikä osallistuminen edellytä Surunauhan jäsenyyttä. Ohjaajina toimivat Surunauhan koulutuksen saaneet vertaistukijat Tiina ja Sanna.

Ryhmä on muodoltaan avoin eli mukaan voi tulla kesken kauden ja vaikka yhdellekin kerralle. Laitathan tekstiviestin ohjaajalle, että olet tulossa kokoontumiseen: p. 044 709 4025. Ryhmä on osallistujille maksuton. Lämpimästi tervetuloa!