Avoin vertaistukiryhmä itsemurhan tehneiden läheisille, Helsinki

TAPAAMISET: 14.1., 11.2., 11.3., 15.4. ja 13.5.2019
AIKA: maanantai klo 18-20 (kerran kuussa)
PAIKKA: Etelä-Haagan kirjasto, Isonnevantie 16 B, 2. krs

Vertaistukiryhmä on tarkoitettu itsemurhan kautta läheisensä menettäneille. Ryhmässä on mahdollista jakaa ajatuksia muiden saman kokeneiden kesken luottamuksellisessa, vertaistuellisessa seurassa. Kaikki tunteet ovat ryhmässä sallittuja, ja puhua voi omien voimavarojen mukaisesti. Voit tulla myös kuuntelemaan. Ryhmään voi osallistua, vaikkei asuisi saman kaupungin tai kunnan alueella, eikä osallistuminen edellytä Surunauhan jäsenyyttä. Ohjaajana toimii Surunauhan koulutuksen saanut vertaistukija Jennina.

Ryhmä on muodoltaan avoin eli mukaan voi tulla kesken kauden ja vaikka yhdellekin kerralle. Laitathan tekstiviestin ohjaajalle, että olet tulossa kokoontumiseen: p. 044 372 3103. Ryhmä on osallistujille maksuton. Lämpimästi tervetuloa!