Surunauhan ryhmät ja tilaisuudet jatkuvat 15.8. alkaen. Lisäksi tukea on saatavilla netissä ja puhelimitse, lue lisää tästä! Voit myös soittaa toimistolle 0447519916 (ark. klo 9-15).

Surunauhaan on valittu uusi toiminnanjohtaja!

Surunauhaan on valittu uusi toiminnanjohtaja!

Yhdistyksen uutena toiminnanjohtajana aloittaa VTM Riika Hagman-Kiuru, joka on aiemmin työskennellyt mm. Mielenterveysomaisten keskusliitto -FinFami ry:n kehittämispäällikkönä. Tervetuloa lämpimästi Surunauhaan, Riika!

Surunauhan pitkäaikainen työntekijä ja kolmisen vuotta toiminnanjohtajana toiminut Viivi Suihkonen siirtyy uusiin tehtäviin toisessa järjestössä. Toivomme Viiville kaikkea hyvää ja kiitämme häntä panostuksesta toiminnan hienoon kehittämiseen ja uudistamiseen näinä vuosina.

Yhdistyksessä ollaan iloisia Riikan mukanaan tuomasta asiantuntijuudesta järjestökentällä. Riika aloittaa työskentelyn toimistollamme Helsingissä helmikuun aikana. Viivi vastaa siihen saakka toiminnasta.

Kevään jäsenlehdestä, joka ilmestyy maaliskuussa, voit lukea Riika Hagman-Kiurun terveiset surunauhalaisille.