Jos haluaisit puhua jonkun kanssa juuri nyt, voit soittaa arkisin klo 9–15 numeroihin 📞044 751 9916 (Teppo)
tai 📞044 977 9428 (Liisa), tai ympärivuorokautiseen MIELI ry:n kriisipuhelimeen 09 2525 0111.

Surunauhaan on valittu uusi toiminnanjohtaja!

Surunauhaan on valittu uusi toiminnanjohtaja!

Yhdistyksen uutena toiminnanjohtajana aloittaa VTM Riika Hagman-Kiuru, joka on aiemmin työskennellyt mm. Mielenterveysomaisten keskusliitto -FinFami ry:n kehittämispäällikkönä. Tervetuloa lämpimästi Surunauhaan, Riika!

Surunauhan pitkäaikainen työntekijä ja kolmisen vuotta toiminnanjohtajana toiminut Viivi Suihkonen siirtyy uusiin tehtäviin toisessa järjestössä. Toivomme Viiville kaikkea hyvää ja kiitämme häntä panostuksesta toiminnan hienoon kehittämiseen ja uudistamiseen näinä vuosina.

Yhdistyksessä ollaan iloisia Riikan mukanaan tuomasta asiantuntijuudesta järjestökentällä. Riika aloittaa työskentelyn toimistollamme Helsingissä helmikuun aikana. Viivi vastaa siihen saakka toiminnasta.

Kevään jäsenlehdestä, joka ilmestyy maaliskuussa, voit lukea Riika Hagman-Kiurun terveiset surunauhalaisille.