Jos haluaisit puhua jonkun kanssa juuri nyt, voit soittaa arkisin klo 9–15 numeroihin 📞044 751 9916 (Teppo)
tai 📞044 977 9428 (Liisa), tai ympärivuorokautiseen MIELI ry:n kriisipuhelimeen 09 2525 0111.

Surunauha ry hakee uutta toiminnanjohtajaa

Alla sekä TE-palveluiden sivuilla on työpaikkailmoitus (ilmoitusnro 9797969).

Nykyisen toiminnanjohtajamme, Viivi Suihkosen, terveiset:

”Haikein mielin jätän Surunauhan ja kaikki ihanat ihmiset, joihin olen saanut tutustua näiden vuosien aikana. Surunauha on ollut minulle hyvä työpaikka. Yhteistyö hallituksen, muiden työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa on toiminut erinomaisesti. Työ on ollut merkityksellistä ja olen oppinut paljon. Parasta on ollut se, että omaan työnkuvaan on ollut aidosti mahdollisuus vaikuttaa. Olen saanut ideoida ja kokeilla, ja toivottavasti pystynyt välittämään saman olotilan myös vapaaehtoisillemme. Yhdistyksellä on myös valtavan hienoja yhteistyötahoja, joiden kanssa yhdessä olemme edistäneet läheisensä menettäneiden tukea ja asemaa. Suosittelen työpaikkaa lämpimästi! Olen varma, että yhdistys saa hyvän uuden toiminnanjohtajan. Jatkossa työskentelen Lapinlahden Lähteellä reilun kilometrin päässä täältä Helsingin Kampin toimistoltamme. Ihan vielä en hyvästele, sillä jatkan hetken vanhaa ja uutta työtäni limittäin – hoidan sovitut yhteistyökuviot sopivaan vaiheeseen ja perehdytän uutta toiminnanjohtajaa.
Lämpimin terveisin, Viivi”

 

Surunauha ry hakee toiminnanjohtajaa

Surunauha ry on valtakunnallinen vertaistukijärjestö itsemurhan tehneiden läheisille. Yhdistys on perustettu 1997, ja se on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton. Tärkeimmät toimintamuodot ovat mm. vertaistukiryhmät, vertaistukipuhelin, verkkokeskustelu, vertaistukiviikonloput, tilaisuudet ja yhteistyö alan toimijoiden kanssa. Vertaistukityössä on mukana noin 60 vapaaehtoista eri puolilla Suomea. Yhdistyksellä on toiminnanjohtajan lisäksi kaksi palkattua työntekijää, ja sen budjetti on 226 000 euroa vuodessa. Yhdistys saa toimintaansa Sosiaali- ja terveysministeriön tukea (STEA).

Haemme nyt uutta toiminnanjohtajaa Helsinkiin johtamaan ja kehittämään yhdistyksen toimintaa. Toiminnanjohtaja vastaa yhteistyössä hallituksen kanssa yhdistyksen taloudesta ja toiminnan kehittämisestä.

Toiminnanjohtaja mm:
–  raportoi, valmistelee ja esittelee asiat yhdistyksen hallitukselle
–  toimii työntekijöiden esimiehenä
–  hoitaa taloushallinnolliset tehtävät, kuten budjetin ja avustushakemusten laatimisen
–  kehittää ja laajentaa vapaaehtoistoimintaa ja yhteistyöverkostoja
–  hoitaa osan viestinnän tehtävistä, kuten jäsenlehden toimittamisen viestintäryhmän kanssa

Toiminnanjohtajan tehtävä edellyttää:
–  aiempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä
–  itsenäistä ja järjestelmällistä työotetta
–  hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
–  hyvää tekstintuottotaitoa (avustushakemukset, raportit, tiedotteet, jäsenlehti)
–  mahdollisuutta satunnaisiin ilta- ja viikonlopputöihin sekä matkustamiseen.

Arvostamme:
–  kokemusta järjestötoiminnasta
–  soveltuvaa korkeakoulututkintoa
–  kiinnostusta toimia vapaaehtoisten vertaistukijoiden ja eri alojen ammattilaisten parissa
–  englannin ja ruotsin kielen taitoa.

Tarjoamme merkityksellisen ja monipuolisen työn vakaasti toimivassa yhdistyksessä. Tarjoamme myös hyvän perehdytyksen. Joustavat työajat sekä mahdollisuus vaikuttaa oman työn sisältöön lisäävät työhyvinvointia. Tarjoamme työnohjausta työssä jaksamisen ja kehittymisen tueksi. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva. Noudatamme Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Palkka on 3000-3150 € / kk. Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Hakeminen: Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse osoitteeseen surunauharekry@gmail.com 10.1.2019 klo 16 mennessä. Haastattelut järjestetään torstaina 17.1.2019.

Lisätiedot tehtävästä: Vain puhelinaikoina to 27.12. klo 13–15 ja pe 4.1. klo 10–12: toiminnanjohtaja Viivi Suihkonen, puh. 044 977 9428. Emme vastaa sähköpostitiedusteluihin.

Lue lisää Surunauhan toiminnasta:
surunauha.net
facebook.com/surunauha
twitter.com/surunauha
instagram.com/surunauha