Tukea on saatavilla myös netissä ja puhelimitse! Voit myös soittaa toimistolle arkisin 9–15 numeroon 0447519916.

Käsittele suruasi terapeuttisen kirjoittamisen keinoin -työpaja, Hki

AIKA: Lauantaina 26.1.2019 klo 10.30-15.30
PAIKKA: Richardinkadun kirjasto, Helsinki
Ilmoittautuminen

Läheisen itsemurha on koko elämää ravisuttava asia, joka usein rajaa ajan ennen ja jälkeen. Suruprosessi on jokaisella omanlainen ja ainutlaatuinen, eikä ole yhtä oikeaa tai väärää tapaa surra.Tule purkamaan ajatuksiasi ja tunteitasi kirjoittamalla turvallisessa ryhmässä. Käytämme terapeuttisen kirjoittamisen menetelmiä. Mukaasi et tarvitse mitään erityistä, tuo vain itsesi paikalle sellaisena kuin juuri sinä hetkenä olet. Tilaisuus on luottamuksellinen eli sen sisältöä, keskusteluja tai osallistujien nimiä ei jaeta ulkopuolelle. Työpajan pitää terapeuttiseen kirjoittamiseen erikoistunut ohjaaja Maarit Leino. Järjestimme Lahdessa marraskuussa vastaavanlaisen työpajan ja tämä on sisällöltään hiukan erilainen, joten jos paikkoja jää, mukaan voi tulla uudestaankin.

Mukaan mahtuu kymmenen osallistujaa. Työpajan järjestää Surunauha ry ja päivä on osallistujille ilmainen. Tarjoamme paikanpäällä kahvit, lounas omakustanteisesti. Mukaan voi tulla eri puolilta Suomea, jokainen vastaa itse matkakuluistaan. Lämpimästi tervetuloa!
ILMOITTAUTUMINEN
ESITE